През изминалата година в област Разград са наложени общо 39

...
През изминалата година в област Разград са наложени общо 39
Коментари Харесай

Близо 40 пешеходци са глобени за неправилно пресичане в Разградско през миналата година

През миналата година в област Разград са наложени общо 39 санкции по фиш на пешеходци, пресичащи погрешно пътното платно.

През интервала са формирани и 28 акта за нарушаване на водачи, отнемащи преимущество на пешеходци, заяви през днешния ден комисар Божидар Божков, шеф отдел "Охранителна полиция ". Той посочи, че единствено през предходната седмица са глобени 12 пешеходци за погрешно секване.

Проверките за съблюдаване разпоредбите за придвижване от пешеходците и контрола над водачите на МПС, по отношение на държанието им на пътя по отношение на пешеходците на територията на региона ще продължат, уточни комисар Божков.

Той означи, че през миналия месец януари в района са извършени 47 профилирани полицейски интервенции за противопоставяне на закононарушенията, запазване на публичния ред, обезпечаване на сигурността на придвижването и понижаване на предпоставките за настъпване на тежки ПТП. С мобилните системи за видеоконтрол са открити 344 нарушавания на скоростта в дребните обитаеми места и 524 с по този начин наречената "тринога " камера. Заснетите нарушавания на скоростните режими в първия месец на годината са близо 870, като няма установени фрапиращи случаи на превишаване рестриктивните мерки на скоростта, добави началникът на отдел "Охранителна полиция ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР