през идната седмица, съобщиха от сдруженията на собствениците в големите

...
през идната седмица, съобщиха от сдруженията на собствениците в големите
Коментари Харесай

Масово затварят хотелите по морето

през идната седмица, оповестиха от сдруженията на притежателите в огромните курорти. Последните огромни групи български туристи са посетили курортите в почивните дни към 6 септември, написа в. " 24 часа ".

Хотелиерите и туроператорите регистрират спад на непознатите туристи от 70 до 90% през това лято, като визити от и Русия въобще не е имало. Заради това доста от хотелите в Слънчев бряг, Албена и Златни пясъци въобще не са отворили.

По данни на Министерството на туризма от юни до края на август непознатите туристи по Българското Черноморие са били 372 000, до момента в който през предходната година броят им е бил 5 млн.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Списъкът с предизвестия за пътешестване на немското Външно...

Според ръководителя на Съюза на притежателите в Слънчев бряг Пламен Копчев през този сезон, други към този момент също са затворили от 1 септември.

Останалите ще посрещнат гости от Украйна, Беларус, Сърбия, Израел, Полша и малко от Германия, е споделил Копчев пред уеб страницата TravelNews.

До края на месеца единствено към 15 хотела ще одобряват посетители в Златни пясъци. Затварянето на местата за настаняване там се дължало на включването на Варна в аления лист на Германия.

Същото се е случило и с Албена, защото. В курорта спадът за сезона е с към 50% по отношение на миналогодишния. там се дължи и на това, че туристите са главно българи и румънци, а те нормално идват докъм средата на август.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР