През годините много беше казано, написано и заснето за и

...
През годините много беше казано, написано и заснето за и
Коментари Харесай

Филмът Блондинка показва непознатата страна на Мерилин Монро

През годините доста беше казано, написано и снимано за и на 23 септември тази година още веднъж ще излезе биографичен филм за звездата в Netflix. „ Блондинка “ е разказ от 700 страници от Джойс Керъл Оутс, номиниран за премията „ Пулицър “, който споделя с въображение в полето на фикцията за персоналния живот на иконата. Монро евентуално е единствената звезда по-трудна за изиграване от принцеса Даяна, по тази причина и напълно основателно ползата към акомодацията на Андрю Доминик по романа на Джойс Карол Оутс от 2000 година е бил голям през цялото време. Няма по какъв начин да не бъдем любопитни да проследим новата интерпретация в Netflix.

Създателите му си разрешават избрани повествователни свободи, като специфичен акцент във кино лентата е подложен върху връзките на Мерилин Монро със съпрузите и любовниците й. Ана де Армас влиза в ролята на холивудската икона, а звездният актьорски състав включва още Ейдриън Броуди като драматурга Артър Милър, Боби Канавали, Сара Пакстън, Джулиан Никълсън, Тоби Хъс. Любопитна детайлност е, че средпродуцентите на кино лентата е и името на Брад Пит, оповестяват от Българска телеграфна агенция.
 Костадинов плаши с 17 юни 2022 | С декларация на ПГ " Възраждане " стартира днешното съвещание на Народното събрание. Вчера станахме очевидци на опит...
А първите фрагменти " Блондинка " ловко ни въвличат в епохата на Мерилин Монро и като нищо можем да решим, че освен споменът за нея е жив, а и наличието й е осезаемо.



„ Филмът цели да накара света да изпита възприятието да бъдеш освен Мерилин, само че и Норма Джийн. Това е най-смелото, смело и феминистко отношение към нейната история, което в миналото съм виждала “, споделя Ана де Армас.

„ Работихме по този филм с часове, всеки ден в продължение на съвсем година “, споделя актрисата. „ Прочетох романа на Джойс, взирахме се в стотици фотоси, видеоклипове, аудиозаписи, филми – всичко, което можех да намеря. Всяка сцена е въодушевена от съществуваща фотография. Разглеждаме всеки елементи ще обсъдждахме какво ли възприятие изпитва. Първият въпрос, който постоянно си задавахме, беше: „ Какво чувство носи Норма Джийн на фотографията? “ Искахме да разкажем човешката страна на нейната история. Славата е това, което направи Мерилин най-видимият човек в света, само че също по този начин направи Норма най-невидимата.”

И въпреки до премиерата в Netflix към момента да има доста време, умерено може да се потопите в дебелата книга или да гледате осъществяването на Мишел Уилямс в " Моята седмица с Мерилин ".

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР