През годината бяхме свидетели на много политически битки. Сигурни сме,

...
През годината бяхме свидетели на много политически битки. Сигурни сме,
Коментари Харесай

Новите надежди на българските политици

През годината бяхме очевидци на доста политически борби. Сигурни сме, че те ще продължат и през идващите 12 месеца. Но Коледа и празничното предновогодишно чувство с нови обещания и нови очаквания надвива и политиците се трансформират в хора като всички нас. 

Как и къде ще честват, какво си желаеха в писма до Дядо Коледа и какво пожелаха на себе си, околните и гласоподавателите си. 

Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи: 

" Ние сме български жители. Уважаваме всички празници. Нова година сме цялото семейство. Коледата я почитаме като обичаен празник на нашите другари, братя и сестри християни. /.../ Пожелавам празниците да донесат на всички добрина, съгласие, мир, а и да погледнат вътре в себе си и да се пробват да вършат положително ". 

Дъщерите на депутата родолюбец Юлиян Ангелов чакат дарове. " За нас стана още по-голям празник, откогато имаме деца. Емоцията е по-вълнуваща. /.../ Пожелавам на всички българи да намерим метода да бъдем дружно и да сме обединени, тъй като тогава България ще бъде по-силна ". 

Милко Недялков, Българска социалистическа партия: 

" Имаме щерка със съществени увреждания, 32-годишна е към този момент, по душа е едно малко дете, тя се радва доста на Коледа. Синът ни е на 12 години, събира всички към фамилията. Ще си пожелаем естествени неща - здраве, обич, сбъднати фантазии. /.../ Трябва да имаме общността, да се учим да живеем дружно, което е един от проблемите на България. /.../ На българите най-вече им липсва вярата, нещо, което да ни сплотява. Твърде доста сме разграничени и тази година го сподели ". 

Семейството на Мануил Манев от ГЕРБ държи на традицията: 

" Много значим празник, събира се цялото семейство. Пожелавам на всички здраве, благополучие и шанс, като те не могат да бъдат делени ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР