През февруари – месеца на любовта - TV1000 ще събере

...
През февруари – месеца на любовта - TV1000 ще събере
Коментари Харесай

TV1000 с панорама филми за Оскар с ДЖУД ЛОУ

През февруари месеца на любовта - TV1000 ще събере в уикенд графа " Противоположностите се притеглят " някои от най-популярните сантиментални филми всяка неделя и понеделник вечер след 20:00 часа. Сред тях са „ Фалстарт “ с Матю Маконахи на 12 февруари и „ Ще танцуваме ли “ с Ричард Гиър на 13 февруари. Разбира се, на 14 февруари ще може да се види „ Денят на влюбените “ с плеяда холивудски звезди.

Селекцията допълват: „ Месец обич “ с Кеану Рийвс и „ Опасни връзки “ с Джон Малкович на 28 февруари, а напълно не на последно място номинираният за седем награди „ Оскар “ „ СТУДЕНА ПЛАНИНА “ с ДЖУД ЛОУ – от 22:00 часа на 3 февруари и в същия час - на 19 февруари.

Мини-панорамата на Джуд Лоу , който преди месец – на 29 декември – означи 49-ия си рожден ден, ще включи функциите му в „ Хюго “ на Мартин Скорсезе – на 13 февруари - и „ Изкуствен разсъдък “ на Стивън Спилбърг - 24 февруари, както и „ Талантливият мистър Рипли “ – на 12 февруари, режисиран от Антъни Мингела, режисьор и на „ Студена планина “.

Самият Джуд Лоу има две номинации за Оскар в кариерата си – точно за тези два кино лентата на Антъни Мингела.


„ СТУДЕНА ПЛАНИНА “ е филм от 2003 година на режисьора Антъни Мингела (носител на „ Оскар “ за „ Английският пациент “, 1996), продуциран от Сидни Полак. Филмът е екранизация по едноименния разказ на Чарлз Фрейзър. В основните функции с изключение на Джуд Лоу, вземат участие Рене Зелуегър , която печели Оскар за поддържаща роля във кино лентата, както и Никол Кидман .

В зората на Гражданската война, всички мъже от Студена планина, малко градче в Северна Каролина, се причисляват към армията на Конфедерацията. Както доста други дами, Ейда (Кидман) се е заклела да чака обичания си Инман (Лоу) да се завърне, само че след години без новини към този момент все по-трудно крепи нежната вяра, че ще го види още веднъж. И до момента в който той постепенно пътува към дома, тя, дружно със скитницата Руби (Зелуегър), ще търси силата да оцелее, надявайки се краят на войната да пристигна скоро.

Филмът има 7 номинации за Оскар, в това число за най-хубав филм, а Рене Зелуегър има „ Златен глобус “ за превъплъщението си.

„ Студена планина “ е по TV1000 от 22:00 часа на 3 февруари и в същия час на 19 февруари.




Базиран на книгата на Брайън Селзник от 2007 година, „ ХЮГО “ е притежател на 5 награди Оскар, режисиран от Мартин Скорсезе (носител на Оскар за режисурата на „ От другата страна “/ The Departed, 2006), а в функциите са Джуд Лоу, Ейса Бътърфийлд, Клои Грейс Мориц, Кристофър Лий , Саша Барън Коен .

„ Изобретението на Хюго Кабре ", това е историята на едно съобразително и остроумно момче и устрема му да разкрие загадка, оставена му от татко му. Тази загадка ще преобрази Хюго и всички към него и ще разкрие безвредно и приветливо място, което той може да назова собствен дом. По време на приключенията си той среща магазинера Жорж Мелиес, който работи на гарата, и кръщелницата му, която търси завършения. Хюго открива, че те имат изненадваща връзка с татко му...

Хюго “ е по TV1000 на 13 февруари в 17:15 ч аса, 16 февруари от 19:15 часа и на 23 февруари от 22:00 часа




В края на 21-ви век заради световното стопляне крайбрежията са наводнени, унищожавайки крайбрежните градове и фрапантно намалявайки човешкото население. Има нов клас роботи, наречени Меха - напреднали хуманоиди, способни да имитират мисли и страсти.

Хенри, един от чиновниците на компанията за произвеждане на роботи, прибира в дома си Дейвид, изкуствено дете. Истинският му наследник е в криостаза, изумен от нелечимо заболяване.

Дейвид живее щастливо с Хенри и брачната половинка му, само че животът му се трансформира фрапантно когато същинският им наследник се завръща вкъщи, откакто е открит метод да бъде оздравял.

Филмът на Стивън Спилбърг (носител на Оскар за „ Спасяването на редови войник Райън “ и „ Списъкът на Шиндлер “) от 2001 година е с Джуд Лоу , Хейли Джоел Осмънт, Франсис О`Конър, Уилям Хърт.

Изкуствен разсъдък е по на 24 февруари в 22:00 часа и 26 февруари от 19:05 часа.

Видео Изкуствен разсъдък на Стивън Спилбърг






Програмата на TV1000 e на www.TV1000.bg

Следете ни и на www.Facebook.com/TV1000BG, както и на www.instagram.com/tv1000bulgarian/  

Още от СЕМЕЙНИ ЗАБАВЛЕНИЯ - #ВКЪЩИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР