През април Vivacom представи една от най-интересните телевизионни услуги на

...
През април Vivacom представи една от най-интересните телевизионни услуги на
Коментари Харесай

EON – бъдещето на телевизията е тук

През април Vivacom показа една от най-интересните телевизионни услуги на пазара в България. EON сплотява в себе си всички характерности на „ умната “ телевизия и може да се употребява по няколко разнообразни метода, тъй че да е най-удобна за потребностите на потребителя. Всеки EON пакет идва с EON правоприемник, EON Smart TV приложение и EON TV мобилно приложение, с цел да гледате обичаната си телевизия на всички вероятни устройства вкъщи или на открито.
Какво е EON?
Иновативната TV платформа идва с богато наличие и ви дава опция да го гледате на всички места, когато и да е и на всяко устройство единствено за 1 лева./мес. през първите 2 или 4 месеца от периода на контракта, според от определения абонамент. Платформата ЕON се предлага в три лесни за схващане пакета, които включват всички функционалности, богато наличие и свръх бърз интернет.

Пакетите EON дават на потребителите достъп до голям брой каталози във видеотека  с  над 10 000 заглавия, които непрестанно се обновяват. Те включват също по този начин достъп до най-популярната VoD услуга в района – Pickbox NOW, както и до Arena Play, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР