През април, след парламентарните избори председателката на БСП Корнелия Нинова

...
През април, след парламентарните избори председателката на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Беновска пита Нинова и Цацаров как разговарят след „Цумгейт“

През април, след парламентарните избори председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска изключването от ИБ на члена на ИБ и водач на пловдивското Българска социалистическа партия Георги Гергов от ИБ на Българска социалистическа партия, поради по този начин наречения „ Цумгейт “ – среща в офиса на Гергов с основния прокурор Цацаров и газовия необут Сашо Дончев. Гергов самичък си подаде оставката. За първи път от този момент Нинова и Цацаров се срещнаха и разговаряха за разновидността на Антикорупционен закон препоръчан от Българска социалистическа партия. Беновска попита по какъв начин поддържат връзка през днешния ден.

Беновска: Г-жо Нинова, с какви очи и по какъв начин разговаряте с основния прокурор Цацаров след „ Цумгейт “ и немного лицеприятните Ваши реплики към него?

Нинова: Никога не съм обиждала основния прокурор и не съм му отправяла „ нелицеприятни реплики “. Никога не съм го коментирала. Коментирала съм участието/в „ Цумгейт “/ на наш член на ИБ/Георги Гергов/.Взаимно почтително през днешния ден организирахме диалог с господин Цацаров по Антикорупционния закон на Българска социалистическа партия. Благодаря му за професионалните препоръки - ще ги отразим.

Беновска: Г-н Цацаров, по какъв начин разговаряхте с госпожа Нинова след нападението й против Вас във връзка „ Цумгейт “?

Цацаров: Разговаряхме в Народно събрание. Г-жа Нинова е водач на ПГ. Аз не се усещам „ атакуван “, а и в случай че ме атакуван имам задоволително благоприятни условия да се защитавам, а и да мина в нахлуване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР