През 2020 всички разбрахме колко е важно да почистваме и

...
През 2020 всички разбрахме колко е важно да почистваме и
Коментари Харесай

Как да чистите портфейла и картите си

През 2020 всички разбрахме какъв брой е значимо да почистваме и дезинфекцираме тези движимости, с които всекидневно сме в контакт - брави, ключове на лампи, клавиатури и какво ли още не. Едни от най-пренебрегваните ежедневни предмети са телефонът, портфейлът и картите, които употребявате. Върху тях живеят хиляди микроорганизми, в това число кожни бактерии, микроби от устата и всевъзможни други замърсявания.
Измиването на ръцете или дезинфекцията са най-хубавите метод да се предпазите при работа с пари, кредитни карти или други предмети, които биха могли да бъдат изложени на бактерии, микроби и вируси. Ето и по какъв начин да ги почиствате.
 Как да изберем портфейл съгласно зодията Как да изберем портфейл съгласно зодията
Всеки мечтае за финансово благоденствие и това е изцяло обикновено. Според астролозите, аксесоарите като портмонетата могат да привлекат...

Кредитните и дебитните карти са лесни за разчистване и задоволително трайни, с цел да се почистват всекидневно или даже след всяка приложимост. Изопропиловият алкохол е ефикасен и на ниска цена метод за разчистване. Използването на дезинфектант за ръце не е най-хубавата концепция, тъй като може да докара до струпване на останки по картата от съставките, които оказват помощ за хидратирането на ръцете.
Как да почистите портфейла си
Логично е да почистите и мястото, на което държите картите, в противоположен случай рискувате кръстосано замърсяване. Стремете се да почиствате портфейла си към един път седмично. Най-добрият метод за разчистване на портфейла ви зависи от материала. За кожа разредете гальовен сапун с топла вода и избършете всички гънки на портфейла. Тези от изкуствена кожа или плат може да дезинфекцирате със алкохол.
 Как да изхвърлите вярно остарелият си портфейл, с цел да привлечете пари? Как да изхвърлите вярно остарелият си портфейл, с цел да привлечете пари?
Портфейлът е една от тези персонални движимости, които имат доста мощен енергиен заряд. Той може да е както позитивен, по този начин и негативен. Това...

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР