През 2019 година може да очакваме много възходи и падения,

...
През 2019 година може да очакваме много възходи и падения,
Коментари Харесай

Ето какво очаква всяка зодия през 2019-а според картите Таро

През 2019 година може да чакаме доста възходи и падения, само че и бързо възвръщане. Колелото на ориста ще се завърти за всеки човек, без значение от зодията. Вихърът на ориста през 2019 година ще бъде обвързван с кариерата и паричната сфера. В тези области измененията ще са най-вероятни.

За да разберете обаче какво чака всяка едно от зодиите, вижте какво споделят магическите карти по-надолу.

Овен

През 2019 година ще би трябвало да работите интензивно. Годината е добра за промяна на работата. Парите ще идват и ще си отиват, на пък ще харчите рационално и ще се сдобиете с неща, които ще ви служат и за напред. Когато вземате значими решения, се вслушвайте единствено в интуицията си.

Настояще

Двойка чаши демонстрира, че проблемите и споровете в службата ви, ще бъдат решени сполучливо. Ще спечелите авторитетен човек на ваша страна, това ще е началото на печелившо партньорство. Новият ви статут ще докара до стабилизиране на финансовото ви състояние. Непостоянната любовна спекулация, може да се трансформира в дълга и щастлива връзка.

Първа половина на годината

Колесницата демонстрира, че желаете да се откъснете от всичко остаряло и да намерите нов път и нови цели през новата година. За да го извършите обаче, ще е належащо да промените сферата си на работа. В персоналните връзки ще отбележите явен напредък, объркването към този момент е свършило за вас, знаете тъкмо какво желаете.

Втора половина на годината

Шестица пентакли демонстрира, че всичко, което получавате, ще е премия за напъните ви. Покажете благотворителност и сърдечност на вашите близки. Взаимоотношенията с колегата ще се развиват безпрепятствено, само че фамилната карта предизвестява, че би трябвало да дадете повече от себе си.

Телец

През първата половина на годината си заслужава да се опитате да измененията това, което не ви харесва. Кризисните обстановки в края на 2018 година ще ви принудят да работите повече, само че за сметка на това ще се научите да роботите извънредно бързо. В началото на новата година ще отделяте доста време за работата и карира, само че това ще ви донесе наслаждение и задоволство. Не обръщайте внимание на завистниците, вслушвайте се единствено в личната си вътрешен глас.

Настояще

Седмица мечове е карта на вяра и убеденост. Изглежда най-лошото е свършило. Вашите фантазии се основават на насъбрания опит. Пазете се от недомислени случки и не споделяйте проектите си с близките, тъй като не всеки ви мисли положителното, само че въпреки всичко не подценявайте препоръките на най-близките си хора.

Първа половина на годината

Ще постигнете огромните си цели, ще завършите най-неотложните си задания. Картата Светът ви поучава да напуснете актуалната си работа и де се опитате да вършиме нещо друго. Преди да срещнете нови и потребни за вас хора, може да попътувате в друга страна или на екскурзия в страната. Любовните взаимоотношения ще са хармонични. В последна сметка ще съумеете да са справите с всичко.

Втора половина на годината

Рицар чаши въплъщава нови проекти и стремежи, само че още са единствено в главата ви. През ноември ще бъдете въвлечени в спор, от който същинските ви другари ще оказват помощ да се измъкнете сухи без загуби. По-възрастен от вас човек със забележителен обществен статус ще ви дава положителни препоръки. В тези шест месеца може да срещнете любовта или да се обвържете с брак.

Близнаци

Близнаците, които желаят да подобрят уменията си и поставят старания за това, ще берат плодовете на труда си. Картите Таро ви поучават да не инвестирате в закупуване на ново жилище през 2019 година Не вземайте пари на заем, изключително от непознати хора. Благодарение на личната си самодейност ще изберете колегата си без да чакате дарове от ориста.

Настояще

Картата Асо чаши демонстрира, че няма да се отегчавате, тъй като от самото начало ще изпитвате мощни страсти и разнородни усещания. Голяма част от тях ще бъдат доста позитивни и ще ви донесат неизмерна наслада.

Първа половина на годината

Картата на гибелта демонстрира огромни промени в живота ви. Тя пророкува разкъсване с предишното, отменяне на всичко остаряло и ново начало. Най-вероятно ще промените работата или ще се преместите на нов адрес. Нека страшното изображение не ви плаши, предишното би трябвало да бъде освободено, с цел да дойдат по-добрите времена.

Втора половина на годината

Осмица пентакли демонстрира, че знаете какви са задачите ви и накъде отивате, имате нужния опит и умения. В кариерата може да извършите добър пробив. Ще имате доста работа, само че това не ви плаши. В последна сметка ще получите обилно заплащане, с помощта на което ще имате опция да се сдобиете с огромна облага.

Рак

Онези от вас, които са женени, ще се радват на безоблачно успокоение. Желателно е да не стоите на едно място, а да поемете самодейността в любовните каузи. През пролетта имате късмет за значимо запознанство. По отношение на парите бъдете деликатни, безразсъдните разноски дават обещание разочарования. В края на зимата ще получите забавна оферта за работа.

Настояще

Императорската карта демонстрира, че сте поели отговорност за някого или нещо, това обаче не ви тежи, тъй като чувствате, че имате силата да се справите с казуса. Във финансовата сфера сте в сигурност. Имате действителната опция да получите това, за което сте мечтали. В края на годината ще бъдете покровителствани от по-възрастен и доста авторитетен другар, той ще ви помогне в намирането на нова работа.

Първа половина на годината

Петица чаши демонстрира, че нерешителността ви пречи да достигнете задачите си, макар имате забележителен прогрес, от който би трябвало да се възползвате. Не се фокусирайте върху отводите, а променете проектите и обстановката, в която се намирате и опустоши с нови сили. Може да получите малко завещание, а напролет да сключите брак.

Втора половина на годината

Шестица жезли демонстрират триумфа от свършената работа. Време е да приложите концепциите и проектите си на процедура. Постигнатото на работното място ще докара до удобни промени в живота ви. Ще получите добра вест и покана за прелестно събитие.В персоналния ви живот ви чакат обич и естетика.

Лъв

Новата година ще ви срещне със комплицирани задания и рутинни каузи. Невъзможността да постигнете задачите си ще идва от неналичието на нови хрумвания. Не се занимавайте с страстите си. Конфликтите ще навредят на репутацията ви. Самотните ще желаят да имат семейство, само че не бързайте да сключите брак, подберете колегата си по-добре. Обръщайте повече внимание на възприятията и желанията на хората към вас.

Настояще

Картата на слънцето демонстрира, че трудът ви ще донесе мечтани дарове, които може би не сте очаквали. Насладете им се изцяло. Работите упорите, само че би трябвало и да почивате. Ще имате поддръжката на колегата, стига да вземете отпуска и да имате настройката да се насладите на приятни мигове. В паричната сфера ще постигнете стабилизиране.

Първа половина на годината

Деветка жезли предизвестяват за приближаването на проблемите. Най-вероятно е това да се отнася до реализацията на служебните ви задания и организацията на работата ви. Имате сили да се справите с компликациите и да предотвратите настъпващата рецесия. В фамилните връзки ще изживеете интервал на стрес.

Втора половина на годината

Познат от обкръжението ви носи някаква скрита за вас опасност, предизвестява Кралица мечове. Погледнете по-отблизо хората към вас. Една високопоставена жена може да ви помогне да преодолеете трудностите си. Финансовата рецесия ще бъде преодоляна с помощта на вашата деятелност.

Дева

Не грабвайте под мишниците всичките си цели. Периодът януари-март е подобаващ за намиране на сътрудник в живота. Търсете нова работа напролет и ли есента на 2019 година. Семейството ще прибавя повече топлота към всекидневието ви. През лятото ще се сблъскате с финансови проблеми, само че не се съсредоточавайте върху финансовите богатства, а обърнете внимание на връзките с роднините, те са ви по-важни.

Настояще

Справедливостта предизвестява за правни въпроси, които ще излязат на дневен ред. Спазвайте закона и бъдете почтени с хората към вас, по този начин триумфът ще бъде в ръцете ви. Всяка машинация може да докара до проваляне. В професионален проект би трябвало да вземете значимо решение, намерете общ език с сътрудниците и не решете въпроса експресно, с цел да не ви тежи.

Първа половина на годината

Ще се радвате на нови планове и даже на нова работа. Паж жезли демонстрира, че ще получите морална или друга помощ от ваш млад родственик. Това ще ви помогне да избегнете проблемите и да се отдадете на позитивни страсти. Интуицията ще ви подскаже по какъв начин да избегнете финансови усложнения. Неочаквано пътешестване ще ви донесе наслада.

Втора половина на годината

Картата Страшния съд ви споделя: в този момент или в никакъв случай. Отлагате отдавна решение по значим въпрос, отделете време и не пропускайте шанса да го решите по-най-добрия метод. Очаква ви нов стадий в кариерата ви, допустимо е да се преместите в нов дом, закупуването на нов автомобил също не е изключено. Възможни са и брак и раждане на дете.

Везни

През пролетта на работното място са вероятни конфликтни обстановки, не по ваша виновност, а по виновност на сътрудниците ви. Бъдете търпеливи и не се забърквайте в свади и кавги. Нервната ни система ще бъде извънредно сензитивна през 2019 година. Ще завършите повече от плановете си, планувани за идната година. Картите Таро ви предлагат да прекарате месец декември в фамилна конюнктура и да отделите повече време за околните си.

Настояще

Картата Паж мечове ви предизвестява за завист и злоба от страна на човек в заобикалящата ви среда. Пазете се тази скрита опасност може да ви аргументи вреди, тъй като под маската на доброжелателността този човек сее злословия и клюки зад тила ви. Пазете се от простуди в края на годината, обърнете повече внимание на здравето си. Приятелите ви ще оказват помощ за решаването на мъчителен въпрос. Няма да останете незабелязани от началниците си и ще получите нарастване на заплатата.

Първа половина на годината

Асо пентакли демонстрира началото на извънредно удобен и плодотворен интервал. Бизнес триумфът ви е обезпечен. Финансовата облага ще пристигна ненадейно. Едно е несъмнено – шансът ще е на ваша страна. Материалното благоденствие подсигурява прочувствена непоклатимост и мир в фамилията. Ще имате и поддръжката на приятелите си.

Втора половина на годината

Десетка чаши демонстрира, че е време да се концентрирайте, да обобщите постигнатото до в този момент и да жънете плодовете на вашите старания, направени по-рано. Равносметката ще ви донесе задоволство и в душата ви ще царува мир и естетика. Сега към този момент може да се позволите да прекарвате времето си нехайно и да излизате повече с другари.

Скорпион

Мнозина ще усетят вълна от сила и мощно предпочитание да реализират задачите си. Картите Таро дават обещание сполучливи покупко-продажби, срещи с подобаващите хора и значими срещи. Скорпионите обаче би трябвало да положат старания, с цел да осъществят опциите. Ако към момента не сте намерили любовта, не се тормозете, неналичието на сътрудник ще ви разреши да се реализирате в професионалната сфера и да укрепите финансите си.

Настояще

Седмица пентакли ви предлага да мислите три пъти преди да вземете значимо решение. Не обичате да роботите, само че осъзнавате, че това е значимо за финансовото ви положение. Ако в професионалната сфера не би трябвало да очаквате бързи резултати, то в любовта нещата ще се развиват много динамично и последователно ще подобрите връзката си с колегата.

Първа половина на годината

Трудностите в живота отразяват вътрешните ви страхове и бариери, които сами сте сложили през себе си. Осмица мечове предизвестява да не потискате концепциите си. Ако работата ви не разрешава да разгърнете цялостния си капацитет, то тогава сменете я. Самотни сте, тъй като не сте подготвени да отворите живота си за различен човек, страхувате се от неодобрението на колегата.

Втора половина на годината

Ще бъдете изправени пред съществени проблеми, само че нещата ще дойдат на мястото си от единствено себе си. Картата на Магьосника демонстрира, че може да постигнете финансов триумф, вслушвайки се в интуицията си. Дори отлаганите проблеми ще се разрешат. През този интервал може да намерите сътрудник тъкмо по ваша мярка и условия.

Стрелец

Пригответе се за непредвидени вероятности. Бързите и деликатни дейности ще дадат подтик на кариерата ви. Очертавате нови задания и се справяте добре с тях. През декември ще съумеете най-сетне да се занимавате с проблеми, които ви тревожат цялата година. Помислете деликатно за финансовите стъпки, само че не залитайте по рискови хрумвания, които дават обещание бързи облаги.

Настояще

Колелото на ориста е предвестител на огромни промени. Картата предвижда, че ориста ненадейно ще ви се усмихне. Картата дава обещание във финансовата сфера – пари, в бизнеса –успех, нова изкачена стъпка по стълбицата на професионалното ви занятие. Ако сте сами, в този момент е съвършеното време да откриете сътрудник. Очакват се позитивни промени и решение на проблеми, които в предишното не сте успявали да решите по един или различен метод. Не си играйте с възприятията на хората.

Първа половина на годината

Картата Рицар Мечове вещае интервал на напрежение. По време на работа сте прекомерно придирчиви към сътрудниците си, а вие самите не търпите никаква рецензия. Плановете ви могат да бъдат нарушени, а приятелите да ви предадат. В фамилните връзки ще настъпи интервал на изстудяване и отчуждение, тъй като не разбирате гнева на обичаните си хора. Пазете се от болести на горните дихателни пътища.

Втора половина на годината

Работата ще е наслаждение. Нещата ще вървят по-добре от всеки път. Екипът, с който работите ще е благонадежден и резултатите няма да закъснеят. Деветка чаши ви предсказва положително въодушевление и екстаз. Трудностите и споровете ще останат в предишното. Картата планува благополучие в персоналния живот, само че и предизвестява да не изпадате в крайности.

Козирог

В професионалните и паричните въпроси няма да има риск за вас, само че ви чакат някои трагични промени. Някои ще се реалокират в ново жилище, а други в прилежащ град или непозната страна. Козирозите ще срещнат нови другари, с помощта на които ще открият и по-високоплатена работа. В любовните въпроси също ви чака напредък. Правете по-често дарове на обичаните си хора.

Настояще

Картата на жреца свидетелства за вашето абсолютно доверие в авторитетна персона. Може да става въпрос и за старши човек от фамилията ви. Неговият съвет ще ви помогне да преодолеете трудностите пред най-значимите ви цели. В сферата на персоналните връзки картата символизира доверието, силата на съюза, а за необвързаните предсказва, че скоро ще намерят любовта.

Първа половина на годината

Картата седмица чаши издава, че имате огромна концепция, само че не сте наясно по какъв начин тя може да бъде приложена на процедура. Важно е да извършите верния избор, преди да стартирате каквито и да е било дейности по реализирането й. Прегледайте отново проектите, разгледайте опциите. Картата демонстрира още, че сте се насочили към сътрудник, който е неподобаващ за вас или пък имате несъразмерни условия.

Втора половина на годината

Тройка жезли категоричен демонстрира, че всичко, което се случва край вас, е в естетика със ориста и би трябвало единствено да се по-търпеливи, с цел да се осъществен фантазиите ви. Отношенията в любовта ще бъдат постоянни, може напълно умерено да планирате взаимното си бъдеще.

Водолей

Шансът за намиране на работа е най-голям през първата половина на годината. В любовната сфера могат да зародят проблеми. През лятото ще се сблъскате с дефицит на финансови средства, само че не се тормозете дългогодишни другари ще ви оказват помощ с пари. Втората половина на годината е по-малко плодородна за кариерата ви, само че пък финансово по-успешна. През лятото внимавайте с документите.

Настояще

Картата на Луната демонстрира, че сте несигурни за бъдещето си, страхувате се да не загубите работата си и непрекъснато мислите по какъв начин няма да намерите нова. Успокойте се, няма аргументи за боязън. Опитвате се да избегнете някаква обстановка, само че от време на време е най-добре да се изправите очи в очи с врага. Възможни са финансови проблеми, само че благодарение на околните ви те ще бъдат решени.

Първа половина на годината

Отворени сте да приемете нови провокации, само че кралица жезли ви предизвестява, да не реагирате бурно рецензиите и обидите от страна на началници и сътрудници. Ако приемете нещата умерено, ще може да се движите нагоре по професионалната стълбица. Не позволявайте други да вземат решения вместо вас.

Втора половина на годината

Може да достигнете нови небеса. Шестица мечове ви поучава да слушате вътрешната си вътрешен глас и да не се страхувате от измененията. На професионалното занятие е допустимо да промените работата или пък да се нагърбите с нови задания на остарялата. Може би ви следва разлъка с колегата, която ще е изключително мъчителна.

Риби

Необходимо е да подредете целите си през новата година, от това ще зависят кариерата и финансовото ви състояние. Ще срещнете съществени трудности по пътя към задачата, само че имате задоволително сили и качества да ги преодолеете. Картите Таро плануват, че в любовта ви чака съдбоносна среща. Бъдете позитивно настроени. Пазете се от настинки и се грижете за ставите си.

Настояще

Работата ще заема цялото ви време. Необходимо е да извършите компромис и да успокоите топката. Това ви поучава картата Умереност. Възможни са обостряния на остарели хронични болести, не забравяйте да посетите персоналния си доктор. Старите любовни рани ще бъдат излекувани единствено и само от времето.

Първа половина на годината

Картата на Глупака постоянно предизвестява, че нещо остаряло се разпада в живота ви, а това носи комплициране. На работното място задайте нови задания, само че въпреки всичко се постарайте да ги извършите. Имате ясно визия тъкмо по какъв начин ще изкарате пари. На хоризонта ще се появи опция за нова любовна връзка, само че не е изключено да подновите и остаряла.

Втора половина на годината

Шестица жезли ви подсигуряват непоклатимост в работата и здравето. Опитайте се да избегнете експанзията и крайните страсти, тъй като кармичната природа на тази карта връща всичко, което се дали на другите към вас. В интервала очаквайте финансови триумфи, в случай че ясно се сложили задачите си и ги следвате неразделно.

Източник: Канал 3
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР