През 2014 г. бившият футболен национал на Германия Томас Хитцълспергер

...
През 2014 г. бившият футболен национал на Германия Томас Хитцълспергер
Коментари Харесай

Хитцълспергер: За мен беше голяма победа да призная, че съм гей

През 2014 година някогашният футболен национал на Германия Томас Хитцълспергер разкри, че е гей. Това беше потрес за мнозина, само че първенецът с Щутгарт регистрира, че действието му тогава е било вярно.

“За тези 4 години нещата се трансформираха доста - разяснява той. - Вече мога да се омъжа или да си осиновя дете, което си е сериозен триумф. Вече не гейовете са одобрявани като друга група, а тези, които им се присмиват.”

Хитцълспергер призна, че преди време неговите мениджъри са го съветвали да не разкрива същинската си полова ориентировка, само че той го е сторил. “С времето обаче бях придобил нужното самочувствие самичък да взимам такива значими решения и това беше огромна победа за мен”, сподели още някогашният състезател на Астън Вила.

Hitzlsperger sieht Schwule nicht mehr als Randgruppe - https://t.co/63wAb6S1PA -
— Fussball.com (@Fussball_com) November 8, 2017 Хитцълспергер имаше 8-годишна връзка с жена - Инга, само че месец преди сватбата през 2007 година я напусна. По неговите думи той е осъзнал, че е гей едвам през последните няколко години преди 2014 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР