Светът се нагледа на какви ли не абсурди по време

...
Светът се нагледа на какви ли не абсурди по време
Коментари Харесай

Народът призовава Сторми Даниелс, или един ден от най-странното дело срещу Тръмп

Светът се нагледа на какви ли не парадокси по време на ръководството на Доналд Тръмп като президент на Съединени американски щати, само че може би най-странният епизод са показанията на някогашната порно актриса Сторми Даниелс пред съда в Манхатън.

Тръмп е обвиняем за това, че е платил 130 000 $, с цел да не разреши на Даниелс да компрометира президентската му акция през 2016, като разкрие, че е имала спекулация с претендента на Републиканската партия.

Делото е единствено част от правосъдните проблеми на някогашния президент, само че е може би най-скандалното поради репутационните вреди, които му нанася.

В продължение на часове Даниелс споделя пред съда за кариерата си в порнографската промишленост, за половите си връзки с Тръмп и за последващите отрицателни прекарвания - всичко това в качеството си на очевидец на обвиняването.

Залата на съда в Манхатън е първото място, в който тя и Тръмп се събират дружно от 2007 година насам.

Тя твърди, че е имала къса спекулация с Тръмп през 2006, когато той беше по-известен с телевизионното си риалити " Стажантът " - малко по-рано той е сключил брак с последната си брачна половинка Мелания.

Отношенията им в този интервал нямат толкоз огромно значение, колкото фактът, че Тръмп се е опитал да си купи мълчанието на Даниелс и да прикрие следата към заплащането във финансовите си доклади преди изборите.

Опитът за сходен вид въздействие върху вота е закононарушение в Съединени американски щати.

При запознанството им Сторми Даниелс е на 27 години, до момента в който Доналд Тръмп е на 60. Тя разказва връзката им като " доста къса ".

Посочва, че Тръмп е бил на възрастта на татко ѝ, когато са се срещали - а той я сравнявал със личната си щерка Иванка, тъй като " и тя е интелигентна, руса и красива, а останалите я подценяват ".

От свидетелските ѝ показания излиза наяве, че Тръмп я е поканил на вечеря и я е приел в хотелската си стая. Обсъждал е с нея опцията да я включи в ТВ-предаването си, с цел да ѝ обезпечи по-добър живот. Интересувал се е и чисто професионално от промишлеността на филмите, в които тя се снима.

Пред съда Даниелс споделя за това по какъв начин Доналд Тръмп е лежал по тениска и боксерки на леглото в хотелската стая, до момента в който я чака да излезе от банята, по какъв начин желанието му да спи с нея е било недвусмислено и по какъв начин той е застанал на пътя ѝ към вратата - само че без да излъчва опасност или насила.

Подробните ѝ пояснения стигат досега, в който тя споделя по какъв начин са правили секс без презерватив и в каква поза са се намирали - преди съдията да я предизвести да дава отговор единствено на съответни въпроси и да не се отклонява. Тя твърди, че след половия акт си е тръгнала по най-бързия метод. Споделила е пред доста хора за това, че се е срещнала с него, само че малко на брой са знаели за половата спекулация, частично тъй като Даниелс се чувствала " засрамена ".

Тръмп е траял да я търси по телефона с вярата да се видят още веднъж, само че не се е стигнало до нищо друго.

През 2011 година обаче чужд мъж се е доближил до нея на паркинг и я е заплашил - Даниелс твърди, че това я е предиздвикало да не приказва обществено за връзката си с Тръмп.

Старата спекулация се появява още веднъж на повърхността през 2015, когато Тръмп взема решение да се кандидатира за президент. Първоначално PR-агентът на Сторми Даниелс е желала да продаде историята ѝ на медиите, само че не е разкрила купувачи до последния миг.

През октомври 2016 в разгара на изборите изтича тайния компрометиращ запис от " Access Hollywood ", в който Тръмп споделя за похожденията си по дами и за навика си да ги опипва, без тяхно позволение.

Тогавашният юрист на Тръмп Майкъл Коен влиза в договаряния с Даниелс, с цел да я накара да подпише съглашение за конфиденциалност против сумата от 130 000 $. Документът е подписан с подправени имена от името на " Пеги Питърсън " и " Дейвид Денисън ", надлежно за Сторми Даниелс и Доналд Тръмп.

Актрисата твърди, че е приела изискванията не поради лакомия, а от боязън за детето си. Разкритието на връзката ѝ с Тръмп се случва през 2018 година през публикация в Wall Street Journal, а животът на Даниелс се трансформира в " безпорядък ", по личното ѝ определение.

Адвокатите на Доналд Тръмп са пробвали да дисквалифицират Сторми Даниелс като очевидец, потвърждавайки, че тя е компрометирала делото с показанията си и че търси само финансова полза от него.

На въпроса дали е станала порно актриса, тъй като желае повече пари, Даниелс дава отговор: " Нима ние всички не желаеме да изкарваме повече пари от работата си? ".

Разпитът на актрисата към момента не е завършил. Очаква се в четвъртък той да продължи пред правосъдното жури.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР