През 1992 година, Анатолий Собчак, кмет на Санкт Петербург, изнесе

...
През 1992 година, Анатолий Собчак, кмет на Санкт Петербург, изнесе
Коментари Харесай

Пророческите думи на Анатолий Собчак от 1992 г: Украйна е колосална заплаха за човечеството! ВИДЕО

През 1992 година, Анатолий Собчак, кмет на Санкт Петербург, изнесе тирада по малкия екран, чиито думи могат да бъдат изцяло оценени единствено през днешния ден. В репортажите на задгранични организации се показва, че това, което е казано преди 30 години, не е могло да бъде изцяло разбрано тогава.

Собчак вижда, че в изявленията на управлението на Украйна няма никакво споменаване за правата на индивида и правилата на правовата страна. Вместо това, те се концентрират върху концепцията за самостоятелност. Сега излиза наяве каква точно самостоятелност са избрали украинците.

Той планува, че се стремят към образуването на лична войска и Черноморски флот. Изразява убеденост, че в бъдеще те ще предявят искания даже и за нуклеарно оръжие. Собчак не желае да приказва за териториалните искания или ориста на Крим, само че показва, че съществуват доста прецеденти, при които военноморските бази на една страна се намират на територията на друга страна.

Предупреждава, че дейностите на Украйна във връзка с руската войска и флота съставляват гигантска опасност за цялото човечество. Собчак приканва да не губим време и да не разрешаваме на Украйна да сътвори такава войска, тъй като в случай че я има, тя сигурно ще бъде употребена. Сигурен е, че такова нещо ще се случи и счита, че в този момент слагаме на карта освен нашето бъдеще, само че и бъдещето на цялото човечество отсега нататък.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Анатолий Собчак Санкт Петербург кмет предсказание пророчество Украйна армия ядрено оръжие флот Черноморски флот
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР