Претендентът за титлата на IBF Кубрат Пулев и шампионът Антъни

...
Претендентът за титлата на IBF Кубрат Пулев и шампионът Антъни
Коментари Харесай

Сензационно: Кобрата и Джошуа ще се бият като гладиатори

Претендентът за купата на IBF Кубрат Пулев и първенецът Антъни Джошуа може да се почувстват като същински гладиатори при идната им борба, която трябваше да се организира на 20 юни на футболния стадион на британския Тотнъм в Лондон. Заради пандемията от ковид обаче конфликтът ще бъде изместен за по-късна дата, а предлагането на щаба на българина е борбата да е на античния римски амфитеатър в хърватския град Пула.

"С екипа ни обсъждахме Хърватия. Там има неповторим римски стадион "Пула сцена " и сме в дейни диалози. Този вид ни харесва, тъй като е в Европа, в средата на континента. Самата сцена подготвя за невиждано по рода си събитие в наши времена. Също ще има опция за аудитория при вярно взети ограничения. Първият ни вид бе Истанбул, който съгласно нас бе страховит, само че другата страна избра Лондон. Предстоят още много полемики ", съобщи за "Марица " сътрудникът на Кобрата Ивайло Гоцев.

"Дадохме си четири седмици разполагаем да търсим нова територия, в случай че ситуацията и ограниченията в Англия не се трансформират. Здравето на боксьорите и всички забъркани лица е преди всичко и би трябвало да се вземат всички защитни ограничения. Пула сцена е употребена за доста концерти, в това число на Дейвид Гилмор от Пинк Флойд Лучано Павароти, Андреа Бочели, Елтън Джон и други Два пъти е приемала и мачове по хокей на лед.

Трябва да има взаимно единодушие. Искаме изискванията и разпоредбите да са преференциални и за двете страни. Агентът на AJ (Антъни Джошуа) Еди Хърн приказва за Близкия изток и сме оставили на него да комуникира в тази посока ", сподели още Ивайло Гоцев и посочи, че вид остават и други страни в Европа, които се оправят добре с битката с ковид.

Той изключи като вид мачът на е в България, каквато концепция се прокрадна още при започване на договарянията. "България няма по какъв начин да е, тъй като Джошуа няма да се съгласи. Той искаше да е вкъщи, само че форсмажорните условия доведоха до смяна. Кубрат беше подготвен да се бие в задния двор на Джошуа и даже съдии да са фамилията му ", сподели още сътрудникът на Кобрата.

Еди Хърн от своя страна съобщи пред Boxing Social, че е допустимо мачът да е в Близкия изток. "Няма да отидем при Антъни и да му кажем: "Приятел, има 10 млн. паунда по-малко на масата - би трябвало да действаме креативен. В Близкия изток ще се вдигнат доста по-бързо от нашата страна или Америка ", изясни Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР