Пресцентърът на Продължаваме промяната отрече появилата се в някои медии

...
Пресцентърът на Продължаваме промяната отрече появилата се в някои медии
Коментари Харесай

Тошко Йорданов е поискал извънсъдебно споразумение с Асен Василев по дело за клевета

Пресцентърът на " Продължаваме промяната " отхвърли появилата се в някои медии информация, че е прекъснато делото за клюка, заведено от съпредседателя на партията Асен Василев против зам.-председателя на " ИТН " Тошко Йорданов.

" Към момента ходът на делото е спрян от Софийския градски съд заради подадено предложение от Тошко Йорданов за извънсъдебно съглашение, " гласи известието. " Асен Василев не е приел това предложение и правосъдният развой може да бъде обновен във всеки един миг по искане на която и да е от страните. "

Казусът визира изявление на Йорданов от парламентарната естрада през юли 2021 година. Тогава той сподели, че през 2013 Василев е откраднал интелектуална благосъстоятелност от компания и е бил наказан за това от лондонски съд. Съпредседателят на Политическа партия видя в това " съществени неимуществени вреди " и заведе иск за 25 100 лв.:

" Г-н Йорданов направи едни изказвания от трибуната на Народното събрание, за които аз съм завел иск в Софийски градски съд. Смятам, че този спор би трябвало да бъде решен там, " бе неговият отговор.

В петък уеб сайтът " Де Факто " заяви, че двамата са постигнали взаимно единодушие за прекъсване на делото, само че в събота заран от партията на Василев показаха, че това не дава отговор на истината.

Макар да отхвърля информацията за дефинитивно преустановяване на правосъдния развой, известието на " Продължаваме промяната " не показва, че той е възобновен след спирането, а че това може да се случи във всеки един миг.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР