Престижното отличие „Златна монета“ за принос към развитието на българската

...
Престижното отличие „Златна монета“ за принос към развитието на българската
Коментари Харесай

Наградиха Поли Генова с много престижно отличие

Престижното отличие „ Златна монета “ за принос към развиването на българската просвета бе връчено през вчерашния ден на Поли Генова от Съвета на Европейската научна и културна общественост и Клуба на българския културен и теоретичен хайлайф, в границите на самодейността „ Аплодисменти за България”.

Изпълнителката бе поканена на публична гала в навечерието на Деня на независимостта, 22 септември, в Дома на културата „ Средец “ в София. Поли Генова одобри оценката със сърдечни благодарности и зов към всички, които имат допир с българската просвета просвета да не престават да творят, тъй като тяхната работа е идея и инвестиция за бъдещето на България. „ Златна монета “ се връчва на публично приети представители на българската интелигенция - номинациите се вършат от 180 известни български учени и създатели с интернационално самопризнание, които към този момент имат златно отличие за просвета и просвета.

Самото отличие се създава в Монетния двор на България, с двустранно златно покритие. На лицевата страна е изобразена отворената книга, като знак на напредъка, а на противоположната страна са подредени красивите букви на Глаголицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР