Престъпната група е издавала фалшиви документи на чуждестранни гражданиПолицията в

...
Престъпната група е издавала фалшиви документи на чуждестранни гражданиПолицията в
Коментари Харесай

Арестуваха седем гръцки полицаи за участие в престъпна група за фалшиви документи

Престъпната група е издавала подправени документи на задгранични жители

Полицията в Северна Гърция е арестувала 14 души, в това число седем служители на реда, по съмнения за присъединяване в незаконна група, която продавала подправени документи на задгранични жители, с цел да могат да влязат и останат в страната незаконно, оповестява в. " Катимерини ", съобщи.

Седемте полицейски чиновници работят в отдела за паспортни инспекции. Делото включва общо 123 души, измежду които и други двама служители на реда.

Арестите идват след дълготрайно следствие на полицията, което е разпознало притежателя на каравана за храна като началник на незаконната група. Основният обвинен е гражданин на село Кристалопиги, покрай Флорина, на границата с Албания.

Обвиненията по делото включват подкупи, издаване на подправени документи, подправяне, корист с власт, нарушение на държавни секрети, несъблюдение на служебните отговорности, митнически нарушавания, пране на пари и нелегално владеене на оръжие.

При обиски на домовете на обвинените са конфискувани 463 000 евро, 380 австралийски долари, 8540 албански леки, дребни суми в американски долари и македонски денари, както и цигари, тютюн, паспорти, ловна пушка и 122 патрона.

Арестуваните лица са отведени пред прокурор.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР