Преслава е започнала редовно да се занимава с източни техники

...
Преслава е започнала редовно да се занимава с източни техники
Коментари Харесай

Странни залитания! Преслава започна да медитира, чалга дивата се изолира от приятелите си

Преслава е почнала постоянно да се занимава с източни техники за реализиране на вътрешна естетика и успокоение, издават близки до певицата. Петя Колева прави всичко допустимо да се откъсне от обкръжението си най-малко за половин час, с цел да медитира. Това е необичайно за Преслава, която обича към нея да е цялостно с хора и да усеща тяхната поддръжка, научи HotArena.

От известно време чалга дивата прави всичко допустимо да седне с кръстосани крайници по турски, да затвори очи и да стартира ритмично да диша. Към сходни дейности я подтикнала нейна другарка от детството, който от години се занимава с йога и даже е ходила в Индия и Тибет.

Двете не се виждали от много време, само че откакто се засекли още веднъж в родния Добрич, певачката почнала да търси в интернет специфична музика за медитация. На най-близките си споделила, че разкрила метода да си почисти главата от всевъзможни нелепости и ги помолила най-малко за 30-тина минути да я оставят на мира. Кой знае дали това въодушевление ще продължи дълго, разясняват от обкръжението й.

Те обаче са на мнение, че животът на чалга звездата е много под напрежение и цялостен със стрес и разочарования, по тази причина няма нищо нелогично в обръщането й към техники за унищожаване на напрежението като медитацията, написа " Таблоид ".   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР