Пресконференция, свикана от почетния председател на Средна европейска класа и

...
Пресконференция, свикана от почетния председател на Средна европейска класа и
Коментари Харесай

Партийни крамоли в СЕК: Манев иска оставката на Областния управител, Бачийски нахлу на пресконференцията

Пресконференция, свикана от почетния ръководител на Средна европейска класа и сегашен общински консултант от Консервативно обединяване на десницата Георги Манев, с искане за оставка на Областния шеф на Бургас Пламен Янев, се сниши до несъвършен екшън и обществена вътрешно партийна караница.

В 30-та минута от срещата с медиите в залата нахлу народния представител Константин Бачийски, който показа уверение от Софийски градски съд, съгласно което точно той съставлява партията. В идващите минути присъстващите имаха опция да следят подиуми, надалеч от визията за държание на политици с упоритости за национална големина.

Противоречията сред Манев, основател на СЕК и по думите му собственик и ползвател на марката Европейска комисия Средна европейска класа до май 2027 година, и Бачийски - народен представител от ПП-ДБ, ръководител на СЕК и към този момент някогашен претендент за кмет на Бургас, минали през последните месеци от мразовит интервал в неприкрит спор, през днешния ден станаха публично притежание.

Събитието през днешния ден обезсърчи редовия гласоподавател, чиито базови упования за здрав разсъдък в името на общия интерес за обществото и страната, бяха прекършени, Иначе, отвън абсурда, мотивът за конференцията бе идна декларация, която ще бъде импортирана на идващото съвещание на общинския съвет с искане до премиера акад. Николай Денков за освобождението от поста на Пламен Янев, регионален шеф на Бургас.

Реакцията на Манев е предизвикана от изказването на Янев на тържествената сесия на локалния парламент през вчерашния ден, в която наред с благопожеланията, регионалният шеф насочва остри рецензии за… „ тежко завещание “, слаба изборна интензивност, а съгласно прочита на почетния ръководител на СЕК и в нелегитимност на локалния парламент.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР