Пресконференция на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев остана без отговори

...
Пресконференция на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев остана без отговори
Коментари Харесай

Скандал с пресконференцията на Демерджиев: Ровят по шефските места по случая „Семерджиев“

Пресконференция на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев остана без отговори на журналистически въпроси, тъй като задаваните не били по тематиката.

Шефът на Министерство на вътрешните работи свика репортерите, с цел да им заяви, че 10 млн. от държавния бюджет ще бъдат дадени за общините, потърпевши от наводнението на 2 септември.

След това водещият на конференцията даде думата за въпроси, като акцентира, че те могат да бъдат единствено по тази тематика и по никоя друга.

Репортерите обаче възразиха, че има и други настоящи тематики и започнаха да задават въпроси както по случая „ Семерджиев ” и следствието на чадъра над него, по този начин и за акциите против търговията с гласове.

Демерджиев на процедура не отговори на тях, като по случая с полицейската протекция над килъра на две дами в злополука съобщи, че публицистите не са го слушали деликатно.

„ Ще проверим по-високите равнища, ръководителите на тези хора от Министерство на вътрешните работи, чиито имена се съдържат в отчета на инспектората. Докладът се простира до избрани равнища. В момента упорствам Инспекторатът да ревизира над тези равнища, с цел да се откри има ли чиновници, които са неглижирали нарушаванията на Семерджиев “, сподели единствено служебният вътрешен министър.

Служебният министър не за първи път прави такава рецензия.

В последна сметка от пресцентъра шумно се възмутиха, че репортерите не се преценяват с тяхното искане и прекратиха брифинга без повече пояснения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР