Преподавател от Оксфордския университет напусна елитното учебно заведение заради обвинения

...
Преподавател от Оксфордския университет напусна елитното учебно заведение заради обвинения
Коментари Харесай

Професор напусна Оксфорд заради изнасилване

Преподавател от Оксфордския университет напусна елитното образователно заведение поради обвинявания от няколко дами в полово принуждение, заяви The National.

Тарик Рамадан беше упрекнат в обезчестяване и малтретиране. Четири дами се оплакаха от злоупотреби, само че нито една не е подала тъжба в полицията. Всички те са се свързали с публицисти, с цел да опишат историите си.

Университетският учител от египетски генезис отхвърля обвинявания и твърди, че са оскърбителен. В изказване на Оксфордския университет се споделя, че с взаимно единодушие и неотложен резултат Тарик Рамадан напуща университета.

Обвинения в полово принуждение има още от 2009 година. Френска журналистка, следяща случая на Рамадан, е разговаряла с жертвите му. Една от дамите го упрекна в обезчестяване, до момента в който другите в полово принуждение под разнообразни форми. „ Срещнах две девойки, които бяха в капан на садистична връзка с него “, съобщи журналистката.

Египетският професор е имал връзки във Франция, Белгия и Швейцария. Той е изнасял лекции на конференции в разнообразни точки на света. От Оксфорд оповестиха, че напускането му не значи, че професорът признава виновността си или университетът го счита за отговорен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР