Препатили шофьори от дупките на Рогошко шосе и пътуващи се

...
Препатили шофьори от дупките на Рогошко шосе и пътуващи се
Коментари Харесай

Фейсбук група иска спешен ремонт на Рогошко шосе

Препатили водачи от дупките на Рогошко шосе и пътуващи се сплотиха във Facebook група " Рогошко шосе - неотложен главен ремонт ". Неин основател е Александър Георгиев от Маноле, който описа пред " Марица ", че всеки ден пътува по рисковата права два пъти, водейки синовете си на учебно заведение и детска градина в Пловдив.

" Не желая повече да пожертвам живота на децата си. Не един път сме се разминавали на косъм по трасето ", описа Георгиев пред " Марица ". Целта на групата е институциите да извърнат неотложно внимание на този път-убиец и той да бъде главно ремонтиран.

" Кръпките към този момент не са решение, защото не е останал път. Той или е в дупки, или на талази, където е запълван ", описа Георгиев.

Групата в обществените мрежи набира мълниеносно нови членове. За минути бяха качени фотоси и видея за потресаващото положение на трасето, както и нанесените вреди по колите. Истинско знамение е, че досега няма жертви, разясниха в мрежата.

Само преди дни, по време на проливните дъждове, на разрушения път пострадаха 9 автомобила, а притежателите им се заканиха, че ще съдят общината.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР