Препълнената зала на Lucky Дом на киното изпрати с аплодисменти

...
Препълнената зала на Lucky Дом на киното изпрати с аплодисменти
Коментари Харесай

Куката обеща да снима филм в Пловдив

Препълнената зала на Lucky Дом на киното изпрати с овации артиста и режисьор Мариан Вълев, който в сряда вечерта показа първия си авторски филм " Лошо момиче ". ​Познатият като Куката от известния сериал „ Под прикритие “ артист даде обещание на пловдивската аудитория, че ще снима идната си лента под тепетата.

" Лошо момиче " споделя за някогашна шампионка по художествена гимнастика и сегашна стриптийзьорка. Семейна покруса води до трагични промени в живота на момичето и то потегля по неверния път на алкохола и опиатите. Най-голям зложелател за девойката обаче си остава самата тя и непрестанното блуждаене сред положителното и неприятното.

Сред качествено подбрания актьорски състав са Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова. Главната роля извършва младата, само че надарената Любомира Башева.

На по чаша вино с феновете си Куката поговори другарски за детайлностите към музиката и местата, които е избрал за фотосите. Любопитно разобличаване е срещата му с Тил Линдеман от известната група Рамщайн. Тя е била нужна за откупуването на правата върху песни, употребявани във кино лентата. Вълев разкри, че двамата са имали няколко неповторими нощи дружно.

Мариан Вълев съобщи, че призванието в живота му е да се занимава с кино. Когато е бил уединен, загубен или на неверния път, това, което е успявало да го държи рационален и да не му разрешава да премине черната преграда, е тъкмо тази негова пристрастеност. Жанрът му разрешава да опише това, което не би могъл да изрази с думи. Не крие, че черпи ентусиазъм от „ Черният лебед “ и „ Кечистът “.

Вълев призна, че се е изморил и изчерпал като артист. Точно с цел да не се изтърка обликът му, взема решение да се захване с пълнометражен филм, заемайки ролята на сценарист и режисьор. Въпреки че в началото изиграва къса сцена, където взе участие като таксиметров водач, след това взема решение да отреже фрагмента изцяло.

Интересното за лентата е, че тя е напълно учредена на същински събития, разказващи случки от живота на действителни хора. Куката не крие, че нееднократно е попадал измежду нарушители, алкохолици, наркомани и проститутки. Споделя, че все пак е съумял да резервира рационалното си мислене и трезвия си взор върху заобикалящата го среда.

За режисьора изкуството би трябвало да бъде показано почтено и искрено, а не да възпитава и да диктува морални уроци на феновете. Това е и основната концепция на „ Лошо момиче “. Признава, че по никакъв начин не е било елементарно да реализира тази си цел и се е лутал сред 21 сюжета.

Преди края на вечерта режисьорът показа, че е извънредно щастлив и разчувстван от реакцията на публиката. Докосващ сърцата на всички, филмът се чака да се завърти по кината от 12 април.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР