Пренасочват тежкотоварния трафик по обходен маршрут заради ремонт на 22-ри

...
Пренасочват тежкотоварния трафик по обходен маршрут заради ремонт на 22-ри
Коментари Харесай

Пренасочват движението на 22 км на АМ Тракия между Пловдив и Стара Загора

Пренасочват тежкотоварния трафик по обходен маршрут поради ремонт на 22-ри км от Автомагистрала " Тракия " сред Пловдив и Стара Загора, оповестиха от АПИ.

Ремонтът е на 22 км от автомагистрала " Тракия " сред Пловдив и Стара Загора, в сектора сред 134-ти и 156-ти километър. За да не се затруднява трафикът, през днешния ден стартира поетапното въвеждане на краткотрайната организация на придвижване. Тя ще бъде единствено за периода на ремонта. За първи път за реорганизация се затваря права с сходна дължина.

От 17 часа на 8 май се стопира прекосяването на тежките камиони. Те се пренасочват по обходен маршрут: от пътен възел " Пловдив Изток " при 133-ти км на Автомагистрала " Тракия " по път I-8 и II-66 до пътен възел " Плодовитово " при 165-ти км и назад.

Леките коли, пътуващи за Бургас, до сряда по обяд ще минават в платното за Бургас. В следобедните часове придвижването им ще бъде трансферирано в двете посоки в платното за София.

Участъкът от Автомагистрала " Тракия " сред Пловдив и Стара Загора е в употреба от 1995 година и до момента не е ремонтиран. Строителните действия ще стартират в платното за Бургас.

След като завършат, ще се обнови и платното за София. Строителните работи в сектора сред 134-ти и 156-ти километър плануват ремонт на настилката, отводнителни действия, нова хоризонтална маркировка, възобновяване на пътни знаци и ограничаващи системи и други

На пътноподдържащото сдружение е разпоредено на обекта да се работи с цялостна готовност. Целта е ремонтните действия да завършат преди началото на дейния туристически сезон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР