Премиерата на Elvis Evolution, потапящо концертно преживяване, използващо изкуствен интелект

...
Премиерата на Elvis Evolution, потапящо концертно преживяване, използващо изкуствен интелект
Коментари Харесай

Завръщането на краля: Премиерата на холограмния концерт на Елвис

Премиерата на Elvis Evolution, " потапящо концертно прекарване ", употребяващо изкуствен интелект и холографска проекция, ще се състои в Лондон през ноември, като са планувани представления и в Лас Вегас, Токио и Берлин, заяви " Гардиън ".


Технологията ще сътвори цифров модел на Елвис в натурален растеж от хиляди негови персонални фотоси и домашни видеоматериали. Холограмата ще се появи в границите на отбелязването на живота и музикалното завещание на звездата след договорка сред Authentic Brands Group, притежателите на имението на Елвис Пресли, и Layered Reality, английска компания за имерсивни развлечения.

Андрю Макгинес, основен изпълнителен шеф на Layered Reality, съобщи: " Elvis Evolution е ново потомство респект към музикалната легенда Елвис Пресли.

" Елвис резервира статута си на суперзвезда в международен мащаб, а хората по света към този момент не желаят да стоят и да одобряват пасивно развлеченията, те желаят да бъдат част от тях. "

" Това ще бъде едно незабравимо преживяване, което ще бъде в листата на почитателите и феновете на Елвис по целия свят. Хората ще могат да влязат в света на краля на рока, да се разходят в неговите обувки и да отпразнуват изключителното му музикално завещание. "

Шоуто ще предложи и афтърпарти с бар и ресторант на тематика " Елвис " на място в централен Лондон, с музика онлайн, диджеи и представления.

Инициативата следва забележителния триумф на Abba Voyage - шоу, в което аватари в действителни размери на четиримата членове на шведската попгрупа АББА извършват песните си, както са се появили живите им двойници през 1979 година, в особено издигната сцена в Източен Лондон.

През първата година от " Abba Voyage " са продадени над 1,3 млн. билета, като се оповестява за идно международно турне. 90-минутното шоу и арената костват 140 млн. паунда и се създават в продължение на 7 години.

Макар че Елвис в никакъв случай не е изчезвал от културното пространство, през последните години два кино лентата на огромен екран привлякоха ново внимание към него. През тази седмица в Обединеното кралство излезе филмът " Присила " на София Копола, в който със благосклонност се преглежда някогашната му брачна половинка, която живее в сянката му, откакто го среща на 14 години, когато той е на 24.

Въпреки че години наред злоупотребяваше с лекарства и се хранеше нездравословно, гибелта му от сърдечна непълнота беше шокираща. Привържениците на теорията на конспирацията твърдяха, че той е инсценирал гибелта си, а по целия свят имаше безчет известия за срещи с именитата звезда.

Според една от версиите Пресли е инсценирал гибелта си, с цел да избяга от мафията. Гейл Брюър-Джорджо, създател на бестселъра от 1988 година " Жив ли е Елвис? ", твърди, че през 1976 година ФБР е наел Пресли като сътрудник под прикритие, с цел да му помогне да се внедри в незаконна организация, наречена " Братството ".

Брюър-Джорджо твърди: " Елвис симулира гибелта си, тъй като щеше да бъде погубен и в това нямаше никакво подозрение. "

Някои хора настояват, че Пресли се е появил като статист в блокбъстъра от 1990 година " Сам у дома ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР