Ливърпул загуби шансове да се бори за титлата в Англия

...
Ливърпул загуби шансове да се бори за титлата в Англия
Коментари Харесай

Уест Хям сложи край на мечтите на Ливърпул за титла

Ливърпул загуби шансове да се бори за купата в Англия в прощалния сезон на мениджъра Юрген Клоп, откакто позволи поредна неверна стъпка в последните седмици. " Червените " взеха единствено точка от гостуването си Уест Хям, като дуелът от 35-ия кръг на Висшата лига приключи при тъждество 2:2.


В Лондон домакините поведоха малко преди почивката, когато голмайсторът на отбора Джаръд Боуен се разписа с глава след центриране от корнер на Мохамед Кудус. Ливърпул отговори незабавно след почивката, когато Анди Робъртсън преодоля Алфонс Ареола с акуратен изстрел от въздуха. В 65-та минута гостите стигнаха до цялостен поврат - след изстрел на Коди Гакпо се получи троен рикошет и топката попадна във вратата на " чуковете ", а попадението бе записано като автогол на Ареола. Играчите на Дейвид Мойс не се предадоха и в 77-та минута Михаил Антонио изравни с майсторски удар с глава след точно центриране на Боуен. До края не паднаха повече голове и двата отбора поделиха точките.

Така Ливърпул остава на трето място в класирането със 75 точки, две по-малко от водача Арсенал и една по-малко от втория Манчестър Сити. " Артилеристите " обаче са с мач по-малко, до момента в който " жителите " са изиграли два мача по-малко от мърсисайдци.

Уест Хям заема осма позиция с актив от 49 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР