Премиерата на Алманаха предизвика огромен интерес сред почитателите на реалити

...
Премиерата на Алманаха предизвика огромен интерес сред почитателите на реалити
Коментари Харесай

Фермерите под обсада! Феновете на Фермата в истерия от при...

Премиерата на Алманаха провокира голям интерес измежду феновете на реалити формата и участниците

Продуцентите и водещите на „ Фермата “ Иван Христов и Андрей Арнаудов публично показаха четвъртия Алманах от емблематичната поредност. Това се случи в Деня на националните будители, в компанията на героите от „ Фермата “ 8. Интересът към събитието бе голям, а близо 3 часа почитателите на реалити формата не пускаха фермерите да си тръгнат. Организаторите съблюдаваха обещанието си и феновете на най-българското предаване се снабдиха със фотография или подпис от своите любимци. 

Не по-малък интерес провокира и самият „ Алманах - Природните благосъстояния на България “. Той разкрива изобилието, с което природата е дарила нашата татковина, от разнообразието на диворастящите гъби, през лечебните растения до уникалността на минералните извори и залежи с лечебна тиня. На страниците на тази книга читателят ще откри изчерпателни описания на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора, както и тяхното приложение при лекуването на разнообразни болести. Безценен подарък и идеално допълнение към фамилната библиотека на всеки българин.

Книгата има енциклопедична стойност и е на издателство Booktrading. Вече може да бъде открита в цялата комерсиална мрежа, както и онлайн на уеб страницата на издателството.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР