Премиерът в оставка Бойко Борисов заговори за възможността след избори

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов заговори за възможността след избори
Коментари Харесай

Борисов предлага на Трифонов: Допълнителни депутати за първата сила след избори

Премиерът в оставка Бойко Борисов заприказва за опцията след избори първата партия да получава спомагателни депутати.

" Радвам се, че видях Слави жив, здрав, с подготвеност да ръководи... в миналото при безусловно болшинство. Такова никой в никакъв случай няма да има. Но му предлагам като в Гърция – първата партия, може да е всяка, мисля че получава 50 депутати в допълнение. И тогава към този момент тя става задоволителна да поеме политическата отговорност ", сподели той по време на следващото фейсбук лъчение от " работна среща " в дома му.

Поводът за думите му е снощното видео, в което Трифонов разгласи, че се отказал да прави кабинет, тъй като.

Борисов даже заподозря, че, с които са се заели новите партии, се вършат в услуга на Румен Радев за идните президентски избори, макар че поправките не са съответно за този избор.

" Съкратиха периодите, с цел да си трансформират изборния кодекс. Ма той не е за тея избори значим. Той е значим за президентските избори. Така че някой услужва на президента. Всички интернационалните организации пристигнаха и споделиха: почтени, транспарантни и точни избори. Никоя партия не ги е апелира. Защо сменят разпоредбите - поради президента, с цел да има служебна победа. Някой като стартира да прави нещо с предумисъл, народът постоянно го санкционира ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР