Премиерът в оставка Бойко Борисов коментира по любопитен начин завръщането

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов коментира по любопитен начин завръщането
Коментари Харесай

Борисов за завръщането на Михайлов: Нали не ме държите отговорен и за това?

Премиерът в оставка Бойко Борисов разяснява по любопитен метод завръщането на Борислав Михайлов на президентския пост в БФС.

" След като Татяна Дончева се върна, Мария Капон се върна, Арман Бабикян се върна, Мая Манолова се върна... след Костинброд, безусловно обикновено е на този декор да се върне и Борислав Михайлов ", сподели Борисов по време на брифинг на партия ГЕРБ.

" Нали не ме държите и за това виновен? ", попита Борисов.

" Само ще минат, повярвайте ми, 2-3 седмици и кортежите на мутрите ще спрат на " Червило " и така нататък ", сподели още Бойко Борисов.

След 558 дни в оставка, Борислав Михайлов се появи на Изпълкома на Българския футболен съюз предходната сряда и съобщи, че отдръпва решението си и ще продължи да бъде президент до избора на нов подобен на постоянния конгрес през февруари 2022 година
Снимка: Lap.bg
Михайлов подаде оставка директно след абсурда с расистките подвиквания на мача България - Англия и откакто кореспондент на bTV го снима по какъв начин си потегля от стадиона с джип, паркиран на пистата.

В края на 2019 година министър-председателят Бойко Борисов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев обявиха, че отдръпват доверието си от футболния съюз, до момента в който Михайлов е отпред.

На негово място краткотрайно застана Михаил Касабов.

Михайлов управлява Българския футболен съюз 14 години. Той зае поста за първи път през 2005 година, а по-късно беше преизбиран 3 пъти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР