Премиерът съобщи добра новина за България.С френският президент говорихме за

...
Премиерът съобщи добра новина за България.С френският президент говорихме за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Очакваме да получим втечнен газ от Египет

Премиерът заяви добра вест за България.

С френският президент говорихме за съдействие в жп превоза. С немското и френското държавно управление ще създадем срещи, с цел да материализираме този старт. Това сподели от Брюксел премиерът Кирил Петков.

По думите му страната ни номинално е спазвала критериите за влизане в Шенген, в този момент би трябвало да се съблюдават дейно, написа Novini.bg.

Време е да покажем, че новото българско държавно управление прави това, което дава обещание. Да имаме надзор на европейската граница. Обещах, че ще стартираме сериозен разговор. В сфери, в които виждат дефицити ще стартираме да работим веднага. На нас ни би трябвало същински работеща граница по най-ефективния метод, да сме сигурни че нашите митници си правят на 100% работата. Дават ни заем на доверие и би трябвало да го осъществим с резултати, добави министър председателят.

Петков означи, че е провел потребни срещи с президента на Египет.

Обещах му, че в случай че желае да купува от българското произвеждане изключително в отбранителната промишленост, за пръв път ще може да го прави без медиатори, без брокери, непосредствено от страната. Мен ме интересува държавните и частните предприятия да вършат оптимално добра търговия на оптимално положителни условия. Имахме доста съответни, потребни срещи с съответни задания. Ще напарвим посещаване на египетското държавно управление в България.  За да видят каква част от нашето произвеждане ги интересува от военната индустрия, разяснява Петков.

Премиерът означи, че от ще ни бъде предоставена възможност за закупуване на полутечен газ от Египет. Те загатнаха, че ще ни дават опция за закупуване полутечен газ от Египет.

По тематиката за Украйна би трябвало да приказваме с един глас. България ще бъде сътрудник, който няма да прави изненади, сподели още Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР