Премиерът Николай Денков и петима министри дават пресконференция по актуални

...
Премиерът Николай Денков и петима министри дават пресконференция по актуални
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Премиерът и петима министри представят управленските приоритети

Премиерът Николай Денков и петима министри дават конференция по настоящи тематики, залегнали в управническата стратегия на държавното управление.

Гледайте онлайн тук или на



Участват министър председателят Николай Денков, министърът на финансите Асен Василев, министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов, министърът на енергетиката Румен Радев, министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков и министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков.

Миналата седмица държавното управление анонсира пет съществени целта, залегнали в направената от ръководещите Програмата за ръководство на България за интервала от юни т.г. до декември 2024 година и призната от кабинета на 26 юли. Първият приоритет е присъединение на България към Шенгенското пространство до края на 2023 година. Вторият - присъединение към еврозоната от 1 януари 2025 година Третият приоритет на държавното управление е преодоляване на инфлацията, а четвъртият и петият са промените и плановете от Националния проект за възобновяване и резистентност, както и бистрота при ръководството на общинските планове.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР