Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев в телефонен разговор

...
Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев в телефонен разговор
Коментари Харесай

Зоран Заев честити на Кирил Петков

Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев в телефонен диалог е честитил на Кирил Петков избирането му за министър председател на България, при което двамата се съгласили да продължат да работят за намиране на задоволително решение за деблокиране на процедурата за начало на договаряния за участие сред Република Северна Македония и Европейски Съюз, заяви МИА.

На сътрудника Кирил Петков честитих избора за ръководител на Министерския съвет на Република България. В телефонния диалог пожелах на премиера Петков сполучлив мандат и реализиране на всички цели, одобрени в програмата на неговото държавно управление за благоденствие и разцвет на българската страна и българските жители, съобщи Заев на формалната си страница във Facebook.

Заев съобщи, че в диалога двамата са изразили подготвеност да ускорят връзката и съдействието посредством няколко работни групи в областите стопанска система, просвета, опазване на здравето, енергетика, инфраструктура и други области от интерес за македонските и българските жители.

Заев съобщи, че ще се работи и за намиране на задоволително решение за деблокиране на процедурата за началото на договарянията за Северна Македония в Европейския сюз.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР