Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че одобрението на Камарата

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че одобрението на Камарата
Коментари Харесай

Нетаняху: Благодаря ви, приятели, благодаря Америка!

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху съобщи, че утвърждението на Камарата на представителите на Съединени американски щати за новата военна помощ в размер на милиарди долари демонстрира мощна поддръжка за Израел и " пази западната цивилизация ".

Общо 13 милиарда $ военна помощ бяха отпуснати за историческия съдружник на Америка във войната му против " Хамас " в отбрана на националната сигурност на израелската страна.

В обява в обществената мрежа X Нетаняху съобщи:
" В момента се чака да бъде осъществена инспекция на положението на Газа.
Конгресът на Съединени американски щати преди малко одобри с голямо болшинство доста скъп законопроект за помощ, който показва мощна двупартийна поддръжка за Израел и пази западната цивилизация. Благодаря ви, другари, благодаря ви, Америка! "

Външният министър на Израел добави, че това " изпраща мощно обръщение към нашите врагове ".

" Гласуването на пакета от ограничения за помощ на Израел с голяма двупартийна поддръжка потвърждава мощните връзки и стратегическото партньорство сред Израел и Съединени американски щати и изпраща мощно обръщение на нашите врагове. " - написа Израел Кац в X.

" Надявам се, че скоро ще бъде утвърден от Сената със мощна двупартийна поддръжка ", добави той.

Кац благодари на ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън за неговото " водачество, което докара до напъните за приемане на пакета в помощ на Израел " и на водача на малцинството в Камарата на представителите Хаким Джефрис за поддръжката му. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР