Премиерът Кирил Петков специално благодари на зам.-министърът на земеделието Иван

...
Премиерът Кирил Петков специално благодари на зам.-министърът на земеделието Иван
Коментари Харесай

Кирил Петков доволен от „борбата за границата“

Премиерът Кирил Петков особено благодари на зам.-министърът на земеделието Иван Христанов. Причината не е ясна, само че от написаното от премиера излиза наяве, че „ битката за гранизата е битка за държавността “.

Христанов и екипа му пък са постигнали решителни дейности на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, каквито и да са те.

Припомняме, че единствено преди КПКОНПИ започва инспекция против Христанов за спор на ползи.

Проверката е въз основа на получен сигнал, в който е посочено, че Христанов продължава да бъде член на Съвета на шефовете на комерсиално сдружение и след заемането на поста заместник-министър - висша обществена служба по смисъла на ЗПКОНПИ, оповестиха от Антикорупционната комисия.

Нито след датата на назначението му за заместник-министър, нито преди този момент - при избирането му за депутат, в Търговския указател не е вписано преустановяване на контракта за ръководство на частната компания във връзка с Христанов.

Предметът на активност на комерсиалното сдружение е „ даване на консултантски услуги и бизнес разбори на сдружения по отношение на финансирането на активността им и финансовата им конструкция, ръководство и моделиране на бизнес процеси, вложения в други предприятия, рекламна активност и други “, се показва още в сигнала.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР