Премиерът е жизнено заинтересуван да няма служебно правителство, защото един

...
Премиерът е жизнено заинтересуван да няма служебно правителство, защото един
Коментари Харесай

Румен Петков: Премиерът е жизнено заинтересуван да няма служебно правителство

Премиерът е витално заинтересуван да няма служебно държавно управление, тъй като един сериозен вътрешен министър ще го арестува на третия час. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по Българска национална телевизия.

„ Ще се направи разбор на фотографията с 1 млн. евра и кюлчетата злато и министър-председателят Борисов би трябвало да бъде задържан неотложно, тъй като не може да изясни тази грозна корупция. Второ, един външен министър ще напише два реда на сътрудника си в Испания за това по какъв начин върви следствието в Барселона и с това всичко завършва. Този безумен боязън и суматоха на Борисов от истината, която рано или късно ще го удари по челото, го кара да се вкопчва с цената на всичко. Тази безочливост, която той показва и този номер с джипката, към този момент омръзна на хората “, уточни Петков.

„ Важно е за министрите от това държавно управление и депутатите от ГЕРБ да си дадат сметка, че всяко тяхно съпричастие с Борисов , ги прави съпричастни с шкафчето с милион евра и те би трябвало да изясняват това на децата и околните си “, разяснява ръководителят на АБВ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР