Като част от предизборната кампания привърженици и кандидат-депутати на Възраждане

...
Като част от предизборната кампания привърженици и кандидат-депутати на Възраждане
Коментари Харесай

Копейки нападнаха колата на украинска делегация пред АЕЦ Белене

Като част от предизборната акция последователи и кандидат-депутати на " Възраждане " нападнаха и не разрешиха на експерти от украинския оператор на нуклеарните централи " Енергоатом " да стигнат до площадката на АЕЦ " Белене ".

Тяхното посещаване бе проведено за понеделник (14 май), с цел да се срещнат с оборудването, доставено по плана, което страната желае да продаде на Киев, както и с техническата му документи и е проведено в осъществяване на решение на Народното събрание от юли 2023 година за осъществяване на договаряния за евентуална продажба на съоръжение, предопределено за плана АЕЦ " Белене ".

При идването на делегацията обаче тя е посрещната от митинг на " Възраждане ", отпред на който е претендентът за народен представител Ивелин Първанов. От видеото, качено в формалния профил на партията във " Facebook ", се вижда по какъв начин колата на украинците е спряна и принудена да се върне назад. Инцидентът се случва в отсъствието на органите на реда. Едва откакто колата е отпътувала от мястото, се появява полицейска кола. За случая се похвали в обществените мрежи и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР