Премиерът Бойко Борисов защити ръководителя на правителствената пресслуба Севделина Арнаудова,

...
Премиерът Бойко Борисов защити ръководителя на правителствената пресслуба Севделина Арнаудова,
Коментари Харесай

Борисов: Не отговарям на човек с 18 обвинения и на клиенти на правосъдието

Премиерът Бойко Борисов отбрани ръководителя на държавната пресслуба Севделина Арнаудова, която през вчерашния ден обвиненият предприемач Васил Божков замеси в обвиняванията си към властта. Божков настоя министър председателят да каже за какво е изпращал пиарката си в офиса му всеки месец.

"Севделина прави страхотни неща. Не желая да влизам в играта. На човек с 18 обвинявания ли да давам отговор. Гледам направеното - фантастични неща сме създали, в никакъв случай не са правени. Не са могли ", съобщи министър председателят по време на инспекцията на третия лъч на метрото.

Запитан дали е разговарял със сръбския президент Александър Вучич за Цветан Василев, министър председателят отхвърли.

"Има процесуално следствени дейности, тези хора са клиенти на правораздаването, а не наши. Червената бюлетина на Божков се вижда в уеб страницата на Интерпол. Това е играта. Кой да се състезава с нас? Нека да оставим на хората, които се занимават с това - прокурори, съдии, следователи, служители на реда - да завършат целия този развой и тогава да дойдете да ме питате ",отговори министър-председателят.

"След месец и половина-два софиянци ще бъдат удовлетворени ", върна се той на тематиката на инспекцията, а точно - новата права на Метрополитена от "Красно село " до "Хаджи Димитър ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР