Отвъд изненадите според политолозите сме свидетели на нова глава в

...
Отвъд изненадите според политолозите сме свидетели на нова глава в
Коментари Харесай

Експерти: По-вероятно е правителство, отколкото нови избори

Отвъд изненадите съгласно политолозите сме очевидци на нова глава в партийната ни история. Очакванията са първата крачка да е на ГЕРБ, само че към кого?

„ Когато си първи отговорността е ясна. Взимаш мандата. Движение за права и свободи явно с тях имат плодотворна връзка от години. Може би „ ИТН “ също, в случай че видят идея и вероятно „ Величие “, които не са краен радикал в ляво или дясно “, сподели Любомир Стефанов, политолог.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да създадат официална двупартийна коалиция между тях, с цел да не провокират „ Демократична България “ да провежда митинги. Това, което ще се опитат допускам, или необятна коалиция с ГЕРБ, Има Такъв Народ, „ Величие “ и Движение за права и свободи вероятно. Другия елементарен вид и евентуален е ГЕРБ да предложат кабинет без да е съдружен, може да е експертен, нещо като сглобката в друга обстановка “, уточни политологът Стойчо Стойчев.

 Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори с още преднина (ОБНОВЕНА КЪМ 18 ч.) 2 мин. Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори с още преднина (ОБНОВЕНА КЪМ 18 ч.)  Жега в цялата страна 2 мин. Жега в цялата страна  Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме 2 мин. Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме  Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си? 6 мин. Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си?  Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати 2 мин. Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати  Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ 2 мин. Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ  Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори с още преднина (ОБНОВЕНА КЪМ 18 ч.) 2 мин. Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори с още преднина (ОБНОВЕНА КЪМ 18 ч.)  Жега в цялата страна 2 мин. Жега в цялата страна  Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме 2 мин. Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме  Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си? 6 мин. Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си?  Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати 2 мин. Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати  Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ 2 мин. Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ

„ Вариантът ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ плюс, в случай че желаят нещо още. Това са задоволително гласове. В този вид ПП-ДБ остават в съпротива, което не е неприятно. Те ще бъдат мощна съпротива, освен това - проевропейска. Другият вид - в случай че ГЕРБ не желаят открита коалиция, могат да предложат експертно ръководство “, добави политологът Даниел Смилов.

Вижте и резултатите и от вота за Европейския парламент

Каквато и настройка да изберат партиите, специалистите са безапелационни в едно - по-вероятно е да има държавно управление, в сравнение с седми предварителни избори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР