Премиерът Бойко Борисов се възмути от действията на частна фирма,

...
Премиерът Бойко Борисов се възмути от действията на частна фирма,
Коментари Харесай

Борисов се възмути от действията на частна фирма, премахнала протестен билборд на синдикатите в МВР

Премиерът Бойко Борисов се възмути от дейностите на частна компания, която е премахнала протестен билборд на синдикатите в Министерство на вътрешните работи. Борисов е разпоредил на министър Лиляна Павлова да обезпечи на протестиращите толкоз билбордове, колкото пожелаят. Премиерът разяснява тематиката при започване на държавното съвещание, а през днешния ден то е изнесено в НДК, главната постройка на събитията от българското европредседателство.

С кардинален коментар за всички готвени митинги, които ще съвпаднат с откриването на европредседателството, Бойко Борисов акцентира, че те не пречат на държавното управление:

Председателството е на България. Нито е мое, нито е на държавното управление. Всички билбордове да се дадат, който каквото има неприятно да каже. Лиляна Павлова да може да го постави и да се каже: " Няма да популяризираме България, а всеки, каквото желае, който желае нещо, да постави, с цел да знаем, че най-много добре ще се покажем. Ще покажем това, което сме.

В четвъртък Борисов ще беседва със синдикатите в Министерство на вътрешните работи, само че акцентира, че са обезпечени в допълнение средства за бранш " Сигурност ":

Не единствено, че не сме в колизия с техния митинг. 55 милиона изплатихме повече на Министерство на вътрешните работи, 100 милиона повече за армията, несъмнено желаеме да увеличим на всички приходите, само че увеличихме и пенсиите. Исканията на военните са за няколко милиарда, три нагоре лв., най-вероятно ще излязат четири, пет най-после.

Днес в 15.30 часа прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ще дадат брифинг за шесторното ликвидиране в Нови Искър:

Максимално дружно с Министерство на вътрешните работи, елементи по шесторното ликвидиране, по целия произход, по цялата технология. От Министерство на вътрешните работи се оправиха прелестно и такива приказки, които се приказват, не им отиват на " специалистите ".

За идните митинги на природозащитниците против вторият въжен превоз в Банско, министър председателят заключи:

Втори въжен превоз на Банско до Шилигарника. Нито една керемида там не може да се постави, нито едно нещо друго да се направи от този момент.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР