Премиерът Бойко Борисов пусна хартиена бюлетина за евровота, в секцията

...
Премиерът Бойко Борисов пусна хартиена бюлетина за евровота, в секцията
Коментари Харесай

Борисов: Ниска избирателна активност? Имат хората пари, пътуват до Гърция

Премиерът Бойко Борисов пусна хартиена бюлетина за евровота, в секцията му в 78 учебно заведение в Банкя няма машина за гласоподаване. 

Преди гласуването се помоли в църквата „ Св. Св. Кирик и Юлита “ в Банкя за здраве и разцвет, разкри водачът на ГЕРБ. 

17 български евродепутати, които ще бъдат определени през днешния ден, да работят дружно и интензивно след вторник, пожела Борисов. Той не разяснява планирани резултати за изборите и разгласи, че ще ги види след 20 часа, когато завършва публично изборният ден. 

Според водача на ГЕРБ социологически данни би трябвало да се афишират в деня на вота, а организации, които лъжат гласоподавателите, да бъдат наричани " в никакъв случай непознаваща резултатите еди коя си ". Трябва да има правдивост, акцентира Борисов. 

За по-ниската изборна интензивност Борисов разяснява: Имат хората пари, пътуват в чужбина, отпътували са за Гърция. 

Гласувах за мощна България в обединена Европа. За уважавана България, каквато имаме и в този момент отпред с премиера Борисов. За България, задаваща цели в европейския дневен ред. За Европа, която се грижи за най-отдалеченото учебно заведение, за най-малкото обитаемо място. За Европа, която носи изгоди в всекидневието ", това съобщи през днешния ден лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел, която упражни правото си на избор в гр. Хаджидимово. Тя добави още, че единствено обединени, с разговор в положителен дух, даваме и своя принос към Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР