Премиерът Бойко Борисов "посъветва" жетварите на канабис да не жънат.

...
Премиерът Бойко Борисов "посъветва" жетварите на канабис да не жънат.
Коментари Харесай

Борисов съветва: Не жънете канабис, подготвени сме

Премиерът Бойко Борисов "посъветва " жетварите на канабис да не жънат. "Наблюдаваме нивите и чакаме да ги ожънат, с цел да има доказателства за пред съда, с цел да покажем, че не е израсъл на самотек ", уточни Борисов по време на събитие, на което бяха показани резултати в битката с контрабандата.

Министър-председателят съобщи, че страната е добре готова за "жътвата " на марихуана.

"Предупреждавам ги, тъй като по-добре да знаят и да не се вкарват в пандиза. Положили са труд, садили са го, само че да не го прибират. Моят съвет към основните жътвари е това ", добави Бойко Борисов.

На събитието бе регистрирано, че през първото тримесечие на 2018 година контрабандата на цигари още веднъж е паднала. В момента нейният дял е 5.8%, до момента в който през последното тримесечие на предходната година беше 6.6 на 100.

Според изследването Асеновград, Перник, Благоевград, Монтана и Плевен са градовете, където се регистрира най-вече противозаконна търговия с цигари.

Близо 20 тона нарязан тютюн и над 10 милиона тона къса цигари са били хванати от органите на Министерство на вътрешните работи през последните шест месеца, уточни вътрешният министър Валентин Радев. 553 са досъдебните производства, които са били формирани през последните шест месеца за незаконно разпространяване на цигари.

Изследването демонстрира, че главните марки цигари, които се популяризират незаконно и притежателите на тези марки, остават едни и същи.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР