Премиерът Бойко Борисов, който бе буквално невидим в последните бурни

...
Премиерът Бойко Борисов, който бе буквално невидим в последните бурни
Коментари Харесай

Бойко Борисов пак преброи успехите си на инспекция с джипа

Премиерът Бойко Борисов, който бе безусловно незабележим в последните бурни дни на митинги и политическо напрежение, се появи на изненадваща инспекция на строящия се мост по столичното Околовръстно шосе в региона на Горубляне. 

Заел нормалната си роля на водач на джипа и екскурзовод на спътниците си - този път в колата бе качен министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, премиерът направи реклама на грандиозния инфраструктурен обект и акцентира на ролята на държавното управление. По време на предаваното онлайн във фейсбук пътешестване Бойко Борисов изясни по какъв начин с помощта на новото оборудване парцелите в региона са станали златни и по какъв начин горублянци към този момент ще дишат по-чист въздух. Той се възхити на " армията валяци " и на бързото движение на строителство, приветстваше водачи на бетоновози и постоянно се спираше да окаже внимание на елементарни служащи, като се майтапеше, че към този момент познава мнозина по име, тъй като ги е срещал и по магистралните обекти. Те пък го увериха, че на 7-8 септември ще бъде пуснато едното платно на новия мост, както е по проект.

 

Борисов не скри яда си, че " строи " такива грандиозни обекти, а опозицията го упреква, че унищожава страната. И за пореден път показа за пред публиката, че неговото държавно управление се борело най-успешно с коронакризата, без да лимитира бизнеса и жителите.  " Продължаваме да управляваме най-упешно тази пандемия в цяла Европа. И индикаторите са ни измежду най-хубавите ", посочи министър председателят. Точно преди ден стана ясно, че българската стопанска система се е сринала с 10% само за едно тримесечие, а страната ни е скръбен рекордьор на Европейски Съюз с максимален спад на търговията на дребно. 

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР