Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до пловдивчани по повод

...
Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до пловдивчани по повод
Коментари Харесай

Борисов поздрави пловдивчани за празника на града и Съединението на България

Премиерът Бойко Борисов изпрати приветствен адрес до пловдивчани във връзка Празника на Пловдив и 133-та годишнина от Съединението на България.

"Благодаря на всеки от вас, който с отговорност и старание работи за развиването на Пловдив. Сигурен съм, че общите ви старания ще продължат да дават положителни резултати отсега нататък и общината ще става все по-привлекателна дестинация за вложения и туризъм. Като съхранявате традициите и неповторимия образ на града и в същото време развивате неговия голям капацитет, ще постигнете доста за благополучието на Пловдив ", се споделя в обръщението на премиера, изпратено до кмета на града Иван Тотев.

По думите му "националното единение е това, което най-вече ни оказва помощ в моментите на тествания и компликации ". Според Борисов значимо е всички ние да продължим да гледаме в една посока - към стабилността на страната и основаването на условия за заслужен живот на всеки българин.

Специално послание към жителите на Пловдив за празника направиха кметът на града и ръководителят на Общинския съвет Савина Петкова.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР