Премахването на посредниците при търговските сделки във военно-промишления комплекс (ВПК)

...
Премахването на посредниците при търговските сделки във военно-промишления комплекс (ВПК)
Коментари Харесай

ВМЗ-Сопот: Премахването на посредниците гарантира опазване на фирмената тайна

Премахването на медиаторите при комерсиалните покупко-продажби във военно-промишления комплекс (ВПК) подсигурява както по-голяма опция за оперативна работа, по този начин и запазване на фирмената загадка, безапелационни са от управлението на „ ВМЗ ” ЕАД – Сопот. Там при осъществяване на договорите се работи с техническа документи, която е държавна благосъстоятелност, и прецизно се следи за нейното потребление и разпространяване.

„ Реализацията на продукция с качество, каквото дава държавното сдружение, може да създава единствено дружество, което има такава документи ”, безапелационен е изпълнителният шеф на най-голямата оръжейница у нас доктор инж. Иван Гецов. Според него дейностите на страната по унищожаване на медиаторите при комерсиалните покупко-продажби допускат също повишение облагата на предприятията от военно-промишления комплекс и реинвестиране в нови технологии, в възстановяване изискванията на труд, закупуване на нови машини и асимилиране на нови артикули с по-висока добавена стойност. Параметрите на договорите, подписани без медиатори, разрешават реализиране на по-високо равнище на облаги, а за най-големия български производител на специфични произведения – и приемане на продукция на по-ниска цена.

„ Доказателство в поддръжка на държавната политика във връзка с ВПК е меморандумът, подписан сред „ ВМЗ ” и сръбска фирма-производител. Той сподели, че българският военно-промишлен комплекс може да работи без частни медиатори при оръжейните покупко-продажби. Тази позиция бе оповестена от премиера Бойко Борисов и министъра на стопанската система Емил Караниколов. Благодарим на държавното управление за поддръжката, която получаваме. Очакваме резултатите от инспекцията, за която наши служащи и чиновници настояха – за подписаните контракти и извършените процедури за последните 10 години, както за потреблението и разпространението на поверителна техническа документация“, добави доктор инж. Иван Гецов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР