Премахване на изсъхналите дървета, подобряване на инфраструктурата, наблюдение и контрол

...
Премахване на изсъхналите дървета, подобряване на инфраструктурата, наблюдение и контрол
Коментари Харесай

Разнообразни въпроси поставиха жителите на ж.к. „Изгрев“ пред Николай Тишев и кандидатите за общински съветници

Премахване на изсъхналите дървета, възстановяване на инфраструктурата, наблюдаване и надзор на скейт парка, поддръжка на автобусните спирки, защото постоянно са осеяни с отпадъци. Това бяха дребна част от въпросите, които сложиха поданици на комплекс „ Изгрев “ пред кандидат-кмета на Бургас от Българска социалистическа партия Николай Тишев и претендентите за общински съветници Живко Господинов, Чанко Мирчев, Христо Панайотов и Георги Стоянов.
Проблемите на „ Изгрев “ са значими за нас и ще работим за тяхното решение. И в идващия Общински съвет ще продължаваме да входираме питания и докладни, и да ги отстояваме, бяха безапелационни представителите на левицата.
Жителите на „ Изгрев “ изслушаха главните правила, залегнали в програмата на Българска социалистическа партия за ръководство на община Бургас. Те показаха задоволството си от целите, посочени в нея, най-много за това да се върне удобството на транспортната скица, понижаване цената на билетчето, отпадане на лимитирания брой пътувания на пенсионерите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР