Прелестната красавица Венцислава Тафкова определено не е от еко-миските, противници

...
Прелестната красавица Венцислава Тафкова определено не е от еко-миските, противници
Коментари Харесай

Мис България изнерви яко екозащитниците

Прелестната хубавица Венцислава Тафкова несъмнено не е от еко-миските, съперници на естествената кожа. Тези дни тя с горделивост театралничи със скъпарското си палто от лисица и разлюти природозащитниците. Снимките й обиколиха обществените мрежи, публикувани от членове на екологични организации, които остро нападнаха носителката на купата " Мис България " поради неетичното й отношение към животните.

" Не трябваше ли миските да дават образец и да имат идея да пазят природата? ", разясняват гневни консуматори.

" Докато звезди като Бионсе не спрат да парадират с облеклата си от животни, тази жестока фешън наклонност няма да угасне ", недоволстват екозащитници.

Припомняме, че американската певица бе набъркана в величествен скандал поради стилната си линия с палта от естествена кожа. Активисти от организацията PETA я " издебнаха " пред ресторант, където й спретнаха мини митинг. Въпреки нападките, Бионсе не се отхвърли от стилната си линия и продължи да носи палта от естествена кожа.

Очевидно и Тафкова не се е трогнала от еко-хейтърите, защото малко след воя на еколозите, разгласява ново стори, на което театралничи с яке от естествена кожа.

" Димящите фабрики за екокожа са не по-малко рискови и застрашаващи околната среда. Помислете върху това ", разяснява наскоро и самата Бионсе в опит да се отбрани.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР