Прекарваме ли достатъчно време със семейството си? Познаваме ли се?

...
Прекарваме ли достатъчно време със семейството си? Познаваме ли се?
Коментари Харесай

Семейна киновечер представя...

Прекарваме ли задоволително време със фамилията си? Познаваме ли се? Можем ли да поддържаме връзка, да се смеем към момента? Независимо на какъв брой сте години, какъв брой и какви деца имате, сигурно е мъчно да сте всички дружно и да прекарвате качествено време като семейство. Всеки бърза, всеки е ангажиран. После пък желае да се отпусне от напрегнатия ден с обичаното си занятие, в усамотение или да се види с другари.

Вечер се виждаме за малко - след работа сме заети с храната, с дома си, с битовите проблеми. Докато се изговорят тези тематики, нормално на вечеря, става време за лягане и дано си признаем - копнеем да се наспим. Междувременно децата порастват, етапите в растежа си минават, нашите сезони - също. Разбирането ни един към различен изтънява от ден на ден.

“Нека променим това с кино ”

Киното е надълбоко вълнуваща магия, на която всички сме подвластни - просто принадлежим на разнообразни жанрове. Нищо не свързва толкоз бързо и надълбоко хората, както споделеното усещане на изкуството. Както и да го погледнем - в това отношение киното най-бързо и елементарно прекрачва възрасти, генерации, ценностни системи. Затова една фамилна киновечер, изключително в случай че стане, е вълшебното средство да сплотите редиците, да се опознавате и да споделяте всичко това, което ви прави семейство.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР