Прекалено много се забави и президентът, и Борисов, и първата

...
Прекалено много се забави и президентът, и Борисов, и първата
Коментари Харесай

Георги Свиленски : Борисов бяга от отговорност

Прекалено доста се забави и президентът, и Борисов, и първата мощ, която има отговорността да предложи министър председател. Имаме един загубен месец за България, в който нищо не беше направено. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на " за България " Георги Свиленски във връзка опитите за сформиране на постоянно държавно управление.

Нямаме нищо договорено между първите две политически сили. ще вземе своето решение, когато пристигна редът да го вземе. За значими решения трябват виновни политици и там виждаме мястото на, съобщи Свиленски.

Той дефинира думите на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че на следващия ден от ГЕРБ- ще предложат  " неоспорим министър председател и празни кутийки за останалите имена в държавното управление " като тичане от отговорност.

Борисов през днешния ден не сподели нищо. Тази игра с квадратчетата също няма да му се получи. Борисов бяга от отговорност. Според мен той желае да се скрие зад името на оповестения от него на следващия ден министър председател до връчването на мандата от президента на 15 май. Не може партиите да показват квадратчета за министерски постове. За нас са значими целите и политиките, които ще се водят, акцентира социалистът.

В момента ясно ли е на някого в тази страна какво желае Борисов? Борисов би трябвало да каже какво желае – той не е споделил и до през днешния ден. Трябва да предлага държавно управление, министър председател, стратегии, с цел да може процесът да тръгне в някаква посока. Борисов е неразбираем, там е терзанието – заран приказва едно, вечер прави друго - нямаме човек, който да е пореден в дейностите и в политиките си, разяснява зам.-председателят на ПГ на " за България ".

Попитан имат ли " алените " алтернатива " Борисов – Радев ", Георги Свиленски сподели: " Ние нямаме алтернатива " Борисов – Радев ". Ние имаме алтернатива с модела " Борисов ", който беше завещан от модела " Радев ". С дейностите си служебното държавно управление разрушава парламентаризма и демокрацията. Служебните държавни управления би трябвало да съществуват 2-3 месеца с единствена задача да проведат почтени избори ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР