Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не

...
Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не
Коментари Харесай

Венета Райкова: Преживях ужасни болки, 1 година само плаках! 


„ Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкоз сълзи, колкото не бях плакала дотук в живота ми “, споделя Венета Райкова, след което успокои, че към този момент е доста по-добре.

„ Всички Телци и Скорпиони към мен година и половина единствено се оплакваха и се чудиха какво се случва “, сподели русокоската пред България Днес. И добави: „ Вече се движа! Надявам се скоро да мога да кажа, че всичко е свършило “.

Проблемите на водещата стартират с болки в едно от колената. Райкова е диагностицирана със разкъсан заден рог на менискуса. Въпреки това 49-годишната журналистка не се предава на отчаянието, въпреки доста да я боли. С днешна дата Райкова е сигурна, че цялата болежка и сълзи, които е изляла, са имали за цел да прочистят кармата й и това най-сетне се е случило. Венета прекарва една година у дома, интервенция и 4 разнообразни рехабилитации, преди ситуацията да стартира да се усъвършенства. Сега след всички проблеми, водещата е назад на крайници и е подготвена за живота. Райкова е огромна почитателка на източните практики, занимава се с будизъм и е много напреднала в това отношение.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР