Преизчисляване на пенсиите, включително решаване на проблема с тези 50

...
Преизчисляване на пенсиите, включително решаване на проблема с тези 50
Коментари Харесай

НС да се заеме спешно с проблемите на пенсионерите и малкия бизнес, настояват от ИСМВ

Преизчисляване на пенсиите, в това число решение на казуса с тези 50 лв., за които Борисов е обезпечил пари единствено до края на месец май и поддръжката на дребния бизнес са най-приоритетни за решение от новия парламент, счита ръководителят на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова.

Тя акцентира пред публицисти, че са внесли законови оферти и заяви, че на следващия ден ще упорства да бъде прегледано и тяхното предложение за понижаване на депутатските заплати.

Манолова заяви още, че ИСМВ са поискали и чуване на КЕВР по отношение на желанието на енергийните сдружения да покачат цената на парното, цената на тока, а също и за очертаващото се повишаване на водата.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
" Изправи се! Мутри вън! " и " ИТН " възвръщат З...

" От 1 юли - време, когато може би няма да има парламент, ще стартира разискването на бизнес-плановете на ВиК асоциациите, т.е. ще се увеличи цената на водата и то за 5 години напред ", уточни тя и акцентира, че това са проблемите, които интересуват българските жители.

" Макар, Народното събрание да е работил до момента единствено 5 дни, ние настояваме той да престане да се занимава единствено с партийни тематики, а да се заеме с тези значими за хората проблеми ", съобщи Манолова.

" Да, Изборният кодекс е значим, разпоредбите, по които ще се гласоподава са значими, само че за хората това е по-скоро проблем на партиите, които се явяват на избори ", означи ръководителят на парламентарната група на ИСМВ. Тя е безапелационна: " Хората желаят решение на техните проблеми в този момент и незабавно ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР