Преговорите за кабинет са на път да се провалят. Вчерашното

...
Преговорите за кабинет са на път да се провалят. Вчерашното
Коментари Харесай

„Има такъв народ“ скочиха срещу „Демократична България“, преговорите зациклят


Преговорите за кабинет са на път да се провалят. Вчерашното искане на „ Демократична България “ и „ Изправи сеБГ. Ние идваме “ да се предложат имена, които да бъдат обсъждани, разгневи „ ИТН “. Днес, в арогантна и много обвинителна декларация от трибуната на Народното събрание, Тошко Йорданов съобщи, че никой не може да предлага имена за министри. Каза, че е покъртен от това, че водачът на Демократична България Христо Иванов е дал образец с трима служебни министри, които могат да намерят място в постоянен кабинет, тъй като се употребяват с високо публично доверие. Той уточни имената на Кирил Петков,Асен Василев и Николай Денков. Припомняме, че точно тези три министри са били поканени за присъединяване в първия вид на кабинет, който Има Такъв Народ са редили още преди изборите на 11 юли. В него за министър председател бе посочен Николай Василев.

Днес обаче от „ ИТН “ очевидно към този момент не харесват въпросните министри. Тошко Йорданов опита да обясин, че те не са морални и неопетнени. И загатна покупко-продажби на Асен Василев, които съгласно него показвали, че той е покровителствал избрани компании и е банкрутирал други от времето, когато е бил длъжностен министър в кабинета на Огнян Герджиков.

Декларацията на Има Такъв Народ продължи в дух, че никой не можел да им слага условия. Че политиката била мръсно нещо и те към този момент го разбрали. Че „ Демократична България “ играели мръсни игрички. И в случай че се стигнело до нови избори, точно Демократична България щели да са отговорни.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР